Finike Kaymakamı Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Finike Kaymakamı Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti

Finike Kaymakamı Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti

Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ilçede bulunan şehit mezarlarını ziyaret etti. Kaymakam Çelik, Turunçova Mahallesi Dağdibi Mezarlığı ve Yuvalılar Mezarlığı'nda bulunan şehit kabirlerine gül bıraktı ve dua okudu. Ziyarette Kaymakam Çelik'e Finike Belediye Başkan Vekili İsmet Çetin, Finike Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal Karayaka, Sahil Güvenlik Komutan Vekili Melih Başaran, İlçe Müftüsü Hasan Kırkan ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Ali Gültekin eşlik etti.

16.07.2023 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilçede bulunan şehit mezarlarını ziyaret etti.

Kaymakam Çelik, Turunçova Mahallesi Dağdibi Mezarlığı ve Yuvalılar Mezarlığı'nda şehit kabirlerine gül bıraktı, dua okudu.

Çelik'e ziyaretinde Finike Belediye Başkan Vekili İsmet Çetin, Finike Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal Karayaka, Sahil Güvenlik Komutan Vekili Melih Başaran, İlçe Müftüsü Hasan Kırkan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Ali Gültekin eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Finike Kaymakamı Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement