Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye muhtarlar 'hayırlı olsun' ziyareti - Son Dakika
Güncel

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye muhtarlar 'hayırlı olsun' ziyareti

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi\'ye muhtarlar \'hayırlı olsun\' ziyareti

Finike Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Mustafa Geyikçi'ye muhtarlar 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Yeni seçilen ve koltuklarını koruyan mahalle muhtarları, birlikte Finike Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Geyikçi'yi makamında ziyaret etti. Başkan Geyikçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarlarla işbirliği içinde daha güzel bir Finike için çalışacaklarını belirtti.

18.04.2024 13:58

Finike Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Mustafa Geyikçi'ye muhtarlar "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

İlçe yeni seçilen ve koltuklarını koruyan mahalle muhtarları birlikte Finike Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Mustafa Geyikçi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Geyikçi, "Öncelikle yeni seçilen ve önceki muhtarlar arkadaşlarımıza ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Nazik ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. 5 yıl boyunca dün olduğu gibi bugün de işbirliği içinde daha güzel bir Finike için çalışacağımız. Muhtarlarımıza görevleri başında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye muhtarlar 'hayırlı olsun' ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement