Finansbank ile TOSB Anlaşmas İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Finansbank ile TOSB Anlaşmas İmzaladı

Finansbank ile TOSB Anlaşmas İmzaladı

Finansbank ile TOSB arasında imzalanan DBS anlaşması sayesinde üye firmalar önemli oranda maliyet ve zaman avantajı kazanacak.

18.01.2014 11:44  Güncelleme: 11:56

Finansbank ile TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) arasında imzalanan Doğrudan Borçlanma Sistemi (DBS) anlaşması sayesinde üye firmalar önemli oranda maliyet ve zaman avantajı kazanacak

Finansbank ile TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) arasında TOSB'ye üye firmaların ödemelerini kapsayan Doğrudan Borçlanma Sistemi (DBS) anlaşması imzalandı. Anlaşma sayesinde TOSB üyesi firmalar, masraf, zaman kaybı ve operasyonel maliyetlerden kurtulmuş olacak.

Finansbank ile TOSB arasındaki 16 Ocak'ta TOSB Otomotiv Yan Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirilen imza törenine TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Kanca,TOSB Yönetim Kurulu Üyesi Şamil Özoğul ile Finansbank Bölge Müdürü Sahir Aslan, Ticari Satış Müdürü Dilek Erdoğan, Nakit Yönetimi Satış ve Ürün Yönetimi Bölüm Müdürü Çağrı Şentürk ve Finansbank Gebze Organize Sanayi Şube Müdürü Mahmut Ekinci katıldı.

İmza töreninde anlaşmayı değerlendiren Finansbank Nakit Yönetimi Satış ve Ürün Yönetimi Bölüm Müdürü Çağrı Şentürk "Bankamızın tüm hizmet ve ürünlerini müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Türkiye'nin büyümesinde son derece önemli roller üstlenen OSB'lerinin ihtiyaçlarını iyi anlayan bir banka olarak, TOSB ile DBS anlaşması yapmaktan dolayı son derece mutluyuz. Ülkemizin büyük hedefleri doğrultusunda Türkiye'nin Finansçısı olma misyonu ile çalışıyoruz." diye konuştu.

TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi ise "Otomotiv Sanayinin Türkiye'nin en çok ihracat yapan sektörü olduğunu belirterek, ihracatta maliyetlerin önemli olduğunu, tüm dünyaya ihracat yapan üyelerine daha iyi hizmet vermek ve maliyetlerini azaltarak rekabet güçlerine katkıda bulunmak üzere çalışmalar yaptıklarını, bu kapsamda DBS sistemine geçtiklerini vurguladı. Hedeflerinin mükemmel altyapıların yanında üye firmaların işletme maliyetini de azaltarak, uluslararası platformda rekabet güçlerini artırmak olduğunu" söyledi

İmzalanan anlaşma ile 100'ü aşkın firmanın faturaları bu sistem üzerinden ödenebilecek. Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden biri olan otomotiv sektörünün önemli temsilcilerinden TOSB ile imzalanan bu anlaşma sayesinde Finansbank, 2014 yılında da müşterilerine her alanda olduğu gibi nakit yönetimi alanında da özel teknoloji odaklı ve dinamik çözümler sunmayı öncelikleri arasında tutacağını ortaya koyuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Finansbank ile TOSB Anlaşmas İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement