"Fikir Yumağı Tasarım Yarışması" - Son Dakika
Güncel

"Fikir Yumağı Tasarım Yarışması"

"Fikir Yumağı Tasarım Yarışması"

Fikir Yumağı'nın ilk iki hafta birincileri 1'er gram altın kazandı.

01.01.2013 13:18

"Rengarenk yünleri akla gelmeyecek tasarımlara dönüştürüyorum" diyenler, Kartopu "Fikir Yumağı Tasarım Yarışması"nda buluşuyor. Bu sene ikincisi gerçekleşen Fikir Yumağı Tasarım Yarışması'nda her hafta en yaratıcı tasarım, 1 gram altın ile ödüllendiriliyor. Fikir Yumağı'nda ilk iki hafta birincisi belirlendi ve 1'er gram altınla ödüllendirildi.

El örgü ipliği sektörünün öncü firmalarından KARTOPU, Fikir Yumağı Tasarım Yarışması'nın bu sene ikincisini gerçekleştiriyor. Yaratıcı fikirlerin ve el becerisinin ödüllendirileceği "Fikir Yumağı Tasarım Yarışması" başvuruları 6 Aralık 2012'de başladı. İlk iki haftanın birincisi yine web üzerinde yapılan seçmelerle belirlendi ve Fikir Yumağı'nın ilk ödüllerini almaya hak kazandı.

Yarışmaya 6 Aralık tarihinden, ikinci haftanın sonuna kadar 1888 kişi katıldı. Bu tasarımlardan 708 tanesi onaylandı. Ankara'lı hanımların kazandığı Fikir Yumağı'nın ilk hafta birincisi Arzu Açiş ve ikinci Hafta birincisi Serpil Seyhan 1'er gram altının da sahibi oldu.

Oy vererek Fikir Yumağı'na oyları ile destek verenler arasından seçilen 38 kişi Kartopu Sihirli Şal, 12 kişi ise Takı Seti kazanacak. Yarışma boyunca haftanın tasarımları 1 gram altın ile ödüllendirilmeye devam edecek.

Jüri değerlendirmesiyle, birincinin 5.000 TL, ikincinin 2.500 TL ve üçüncünün 1.250 TL ödül kazanacağı yarışma, 6 Aralık 2012 – 29 Ocak 2013 tarihleri arasında başvuruya açık olacak. 4 Şubat 2012 tarihinde sonuçlanacak.

Kartopu Fikir yumağı yarışma jurisi medya, sanat ve tasarım dünyasının tanıdığı isimlerinden oluşuyor. Katılımcıların eserleri 29 Ocak sonrasında Nora Romi, Çiçek Dilligil, Esen Evran, Füsun Saka, Gülay Barbaros Altan, Aylin Çelik Yalçınkaya, Ceren Akış, Işık Gençoğlu, Dilek Hayırlı gibi isimler ve Kartopu Marka Ekibi tarafından değerlendirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Fikir Yumağı Tasarım Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement