Fethiyespor Zirve Yarışında İlerliyor - Son Dakika
Güncel

Fethiyespor Zirve Yarışında İlerliyor

Fethiyespor Zirve Yarışında İlerliyor

Bugün kendi evinde Kızılcahamamspor'u ağırlayan Fethiyespor 3 puanı 3-1'lik galibiyetle aldı.

23.01.2012 10:44

Özellikle maçın 2.yarısındaki oyunuyla rakibine üstünlük kuran Fethiyespor'a galibiyeti getiren golleri biri penaltıdan olmak üzere Onur Okan (2) ve Abdullah Apak attı. Fethiyespor bu önemli galibiyetle puanını 27'ye yükseltirken puan cetvelinde de 2.sıraya yükseldi. Fethiyespor 29 Ocak Pazar günü Fethiye Şehir Stadında Ünyespor ile karşılaşacak.

TFF Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 17.hafta karşılaşmaları bugün oynandı. İlk yarının son maçında Fethiyespor Fethiye Şehir Stadında Kızılcahamamspor'u ağırladı. Maçı Fethiyespor 3-1 kazandı.

Fethiye Şehir Stadında oynanan maçı Muğla Valisi Fatih Şahin de tribünden izlerken maçın devre arasında Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk katkılarından ötürü Vali Fatih Şahin'e teşekkür plaketi verdi.

İlk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamayan Fethiyespor topa daha çok sahip olan taraf olsa da gol pozisyonu üretemedi. Konuk Kızılcahamamspor ise daha çok kontrataklarla gol araya taraf oldu.

35.dakikada Fethiyespor atağını kesen Kızılcahamamspor'da Üstün Bilgi ceza sahası içerisinde topla buluştu. Topu kalecinin sağından ağlarla buluşturmayı başaran Üstün Bilgi Kızılcahamamspor'u 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Fethiyespor'da 52.dakikada kazanılan serbest vuruşu Onur Okan kullandı. Serbest vuruşundan kullanılmasından sonra ceza sahası içerisinde rakibi tarafından yere düşürülen Abdullah Apak'la Fethiyespor penaltı atışı kazandı. Penaltıyı kullanan Onur Okan bu atışı gole çevirerek skoru 1-1'e getirdi.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Fethiyesporlu oyuncular oyunları ile tribününde desteğini aldılar. 71.dakikada Kızılcahamamspor yarı sahasında kısa düşen topa hamlede bulunan kaptan Abdullah Apak topu kalecinin yanından ağlarla buluşturarak Fethiyespor'un 2-1 öne geçmesini sağladı.

85.dakikada bir kez daha sahneye çıkan Onur Okan ceza sahası içerisinden güzel vuruşlar topu ağlarla buluşturdu. Fethiyespor bu golle 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 öne geçmeyi başarırken maçın kalan dakikalarında Uğur Aktaş ve Selçuk Özkan ile çok net 2 gol pozisyonundan yararlanamayan Fethiyespor bu sonuçla puanını 27'ye yükseltmeyi başardı.

Maç sonrasında tribünlerde şampiyonluk sloganları atılırken Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da soyunma odasına gelerek Fethiyesporlu oyuncu ve teknik ekibi alınan galibiyetten dolayı kutladı.

Fethieyspor 18.hafta karşılaşmasında 29 Ocak Pazar günü Fethiye Şehir Stadında Ünyespor ile karşılaşacak.

Fethiyespor: 3 – Kızılcahamamspor: 1

Stad: Fethiye Şehir

Hakemler: Tolga Kadaz, Tolga Atsan, Çağlar Uyarcan

Fethiyespor: Fatih Öztürk, Serkan Koç, Uğur Aktaş, Murat Türkkan, Sabri Gümüşsoy, Sabri Turgut, Salim Coğuplugil (66.dakika Niyazi Nayernazlı), Onur Okan (87.dakika Aykut Turan), Abdullah Apak, Atakan Cangöz (55.dakika Deniz Pıtır), Selçuk Özkan.

Kızılcahamamspor: Şenol Karagöl, Çağlar Ayan, Mertgül Çapoğlu, Volkan Nadir Yılmaz, Coşkun Korkmaz, Ömer Topraktepe, Hüseyin Korkmaz, Hüseyin Bak (84.dakika Mehmet Çetinkaya), Yücel Ömür Ejder, Çağatay Yekin, Üctün Bilgi

Goller: Dakika 52 Onur Okan (P) Dakika 71 Abdullah Apak, Dakika 85 Onur Okan (Fethiyespor), Dakika 35 Üstün Bilgi (Fethiyespor)

Sarı Kart: 11.dakika Atakan Cangöz, 35.dakika Selçuk Özkan, 63.dakika Uğur Aktaş (Fethiyespor) 43.dakika Mertgül Çapoğlu, 45.dakika Ömer Topraktepe, 60.dakika Volkan Nadir Yılmaz, Coşkun Korkmaz, 90.dakika Yücel Ömür Ejder

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fethiyespor Zirve Yarışında İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement