Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonunun 15. haftasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

25.12.2014 21:30  Güncelleme: 22:02

İstanbul/ DHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 15. haftasında, 27 Aralık Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'ne gelen Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Haker ve Selim Kosif ile birlikte takımın akşam antrenmanını izledi.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 18.00'de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. Maçı kazanan takımın oyuncuları objektife galibiyet pozu verdi.

Pierre Webo antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ikinci bölümde takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Hakan Çinemre ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Emmanuel Emenike'nin tedavisine de devam edildi.

Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement