Fenerbahçe Kulübü İçin Özel Yapılan Saatler Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Kulübü İçin Özel Yapılan Saatler Tanıtıldı

Fenerbahçe Kulübü İçin Özel Yapılan Saatler Tanıtıldı

Mustafa AKIN - İSTANBUL DHA 2014 FIFA Dünya Kupası'nın Resmi Saati olan HUBLOT, Fenerbahçe Spor Kulübü için sınırlı sayıda satışa sunulacak olan 2 değişik model saati düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıttı.

14.10.2014 17:12

Mustafa AKIN - İSTANBUL DHA

2014 FIFA Dünya Kupası'nın Resmi Saati olan HUBLOT, Fenerbahçe Spor Kulübü için sınırlı sayıda satışa sunulacak olan 2 değişik model saati düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıttı.

Hublot Futbolu Seviyor temasıyla yapılan basın toplantısında HUBLOT'nun Fenerbahçe'ye özel olarak tasarladığı ve sadece 100 adet üretilen Hublot King Power Fenerbahçe Titanium ve açık artırma yolu ile satılacak altın kaplamalı Hublot King Power Fenerbahçe Unique Piece modelleri tanıtıldı.

Toplantıya Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari, Hublot Türkiye Satış Müdürü David Camba, Hublot Türkiye Distribütörü Doğuş Holding adına Şadan Gürtaş, D Saat firmasından Özhan Bayazıtoğlu katıldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü'nde gerçekleşen basın toplantısında konuşan Asbaşkan İsfendiyar Zülfikari, Hayırlı bir iş için toplandık. Fenerbahçe - Hublot işbirliğinden gurur duyuyoruz dedi.

Hublot Türkiye Satış Müdürü David Camba ise, Türkiye'de olmaktan ve Fenerbahçe ile bu anlaşmayı imzalamaktan gurur duyuyoruz diye konuştu. 2013 yılından itibaren Hubot'un Türkiye distribütörlüğünü yürüten Doğuş Holding yetkisili Şadan Gürtaş uzun bir arge çalışmasından sonra Fenerbahçe için sadece bir adet üretilen altın kaplamalı bir modelin hazırlandığını ve önümüzdeki aylarda planlanan bir organizasyonda açık arttırma yöntemiyle saatin satılacağını ifade etti.

İmza töreninin ardından saatlerin tanıtımı gerçekleştirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Kulübü İçin Özel Yapılan Saatler Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement