Felıx Baumgartner: Bu Etkinlik Stratos'tan Daha Büyük Olmalı - Son Dakika
Güncel

Felıx Baumgartner: Bu Etkinlik Stratos'tan Daha Büyük Olmalı

Felıx Baumgartner: Bu Etkinlik Stratos\'tan Daha Büyük Olmalı

Baumgartner, "Wings for Life World Run'ı Stratos'tan daha büyük yapmak istiyorum, amacım bu!" diyor.

03.03.2014 14:12

35 ülkede, 37 farklı lokasyonda aynı anda gerçekleştirilecek, gelmiş geçmiş en büyük koşu etkinliklerinden "Wings for Life World Run", uzaydan yaptığı atlayışla dünyanın en korkusuz insanı olarak gösterilen Felix Baumgartner için de büyük önem taşıyor. Baumgartner, "Wings for Life World Run'ı Stratos'tan daha büyük yapmak istiyorum, amacım bu!" diyor.

"Dünya koşamayanlar için koşacak" sloganıyla omurilik felcine dikkat çekmek ve omurilik yaralanmalarının kalıcı tedavisiyle ilgili yapılan bilimsel araştırmalara fon sağlamak amacıyla 4 Mayıs'ta düzenlenecek Wings for Life World Run etkinliğine dünyanın en cesur adamından büyük destek… Tarihe geçen Felix Baumgartner, 20 Nisan Pazar gecesine kadar wingsforlifeworldrun.com üzerinden kayıt olunabilen Wings for Life World Run için "Wings for Life World Run'ı Stratos'tan daha büyük yapmak istiyorum, amacım bu!" dedi. 2013'te uzaydan yaptığı atlayıştan sonra sınırları zorlamanın ve hiç mümkün olduğunu bile düşünmediğiniz yerlere gitmenin ne demek olduğunu anlayan Baumgartner, koşu hakkında "Mesele sınırlarımızı zorlayarak, omurilik sakatlığı olan insanlara yardım etmek için elimizden gelen her şeyi yapmak." sözleriyle etkinliğe olan desteğini ifade etti.

İNANMAK VE TAKIM OLMAK ÖNEMLİ

Stratos projesi boyunca yaşadıklarından örnek veren Felix Baumgartner, güvendiği kişilerle çalışmanın anlamına vurgu yaparak iki proje arasındaki benzerliklere dikkat çekti: "Stratos bir insanın başarabileceklerine inanması üzerine kuruluydu, ama Wings for Life World Run ondan daha büyük. Orada birlikte çalışacak, kendimizi iyi insanlarla çevreleyecek, böylece ortak bir hedefe ulaşacak ve aynı zamanda omurilik sakatlanmasından müzdarip milyonlarca kişinin de hedefine ulaşmasına yardımcı olmuş olacağız."

Wings For Life World Run etkinliğinin bireysellikten ortak amaç için takım ruhuna dönüşmenin en iyi örneği olduğunu söyleyen Baumgartner, "Burada mesele hedeflere ulaşmak, bir yandan da eğlenmek. Hedefinizin ne olduğu ya da ne kadar koşacağınız önemli değil, önemli olan ruhunuzu ortaya koymanız ve asla pes etmemeniz." dedi.

Koşunun benzersiz formatıyla ilgili de konuşan Felix Baumgartner, "Bu, dünya çapında düzenlenecek benzersiz bir etkinlik, bence herkes kaydolmalı! Yakalama aracı benim gibi koşu konusunda iddialı olmayanların bile sınırlarının ötesine geçmelerini sağlayacak muhteşem bir fikir." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Felıx Baumgartner: Bu Etkinlik Stratos'tan Daha Büyük Olmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement