Fedakar Öğretmenler Tatil Yapmak Yerine Okul İçin Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Fedakar Öğretmenler Tatil Yapmak Yerine Okul İçin Çalışıyor

Fedakar Öğretmenler Tatil Yapmak Yerine Okul İçin Çalışıyor

Ergani'de Ahmetli İlköğretim Okulu öğretmenleri, yeni eğitim dönemine hazırlamak için okullarının bahçesine kilitli parke taşı döşeyerek, çevre düzenlemesi çalışması yapıyor

09.07.2013 11:27

Ergani'de Ahmetli İlköğretim Okulu öğretmenleri, yeni eğitim dönemine hazırlamak için okullarının bahçesine kilitli parke taşı döşeyerek, çevre düzenlemesi çalışması yapıyor.

İlk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler için eğitim yılının sona ermesiyle yaz tatili başladı. Ancak Ergani ilçesindeki Ahmetli İlköğretim Okulunda görevli idareciler ve öğretmenler için tatil henüz başlamadı. Ahmetli İlköğretim Okulu öğretmenleri, yaz tatilini evlerinde değil, okulda geçiriyor. Fedakar öğretmenler, okulun bahçesine kilitli parke taşı döşeyip çevre düzenlemesi çalışmaları yapıyor.

Ahmetli İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Sami Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eğitim yılının sonuna gelinmesine rağmen öğretmenlerinin gönüllü olarak mesai yapmaya devam ettiğini belirterek, "Öğretmenlerimiz okul bahçesinde yürütülen bu çalışmaya gönüllü olarak katılıyor. Kendilerinin talebiyle başkasına ücretli olarak yaptıracağımız bu işi kendimiz yapıyoruz. Okul bahçesindeki kilitli parke taşı döşeme çalışması için idareci ve öğretmenlerimizle el ele verdik" diye konuştu.

İşleri ve görevleri olmamasına rağmen örnek bir çalışmanın içerisine giren fedakar öğretmenlerin zamanlarını okula ayırdığını kaydeden Özen, öğretmenlerin el arabası kullanarak malzeme taşıdığını, parke taşı döşediğini belirtti.

Okuldaki öğrencilere en iyi şekilde hizmet etmek istediklerini anlatan Özen, şöyle dedi:

"Hem öğrencilerimizin hem öğretmenlerimizin daha kaliteli ve iyi bir eğitim ortamında olmaları için çalışıyoruz. Onlara güzel ve sağlıklı bir ortamda eğitim sunmak için çabalıyoruz. Özverili ve fedakar bir şekilde çalışan öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fedakar Öğretmenler Tatil Yapmak Yerine Okul İçin Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement