Fatih Koleji Öğrencileri Başakşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Fatih Koleji Öğrencileri Başakşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Fatih Koleji Öğrencileri Başakşehir Belediyesi\'ni Ziyaret Etti

Başakşehir Fatih Koleji Öğrencileri Başakşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bekir Akbulut'tan bilgiler aldı.

28.10.2013 09:37

Başakşehir Fatih Koleji Sosyal Dayanışma kulübü öğrencileri belediyenin sosyal çalışmaları hakkında bilgi almak ve sosyal yardım alanında yapabilecekleri çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için Başakşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Başakşehir Belediyesi'nin Destek Kart ve Evde Bakım hizmeti projelerini anlatan Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bekir Akbulut'u ilgiyle dinleyen öğrenciler çalışmaları çok beğendiklerini belirttiler. Öğrencilerle birlikte Akbulut'u dinleyen Tarih Öğretmeni Filiz Tufan; Belediye'nin sosyal yardım işlerini takdirle karşıladıklarını belirterek; " bu çalışmalardan haberimiz yoktu. Öğrencilerimizin ihtiyaç sahiplerinin halinden anlamaları için Sosyal Dayanışma Kulübü adı altında kardeş okulu, mültecilere yardım gibi çalışmalar yapıyoruz. Belediyenin insanları rencide etmeden kartla alışveriş yapılmasını sağlayan Destek Kart ve yaşlı, bakıma muhtaç insanların ev ve kişisel bakımını yapan Evde Bakım Hizmeti projelerini çok beğendik. Bir gün bu çalışmalardan birine katılarak öğrencilerimizin bu konudaki hassasiyetini geliştirmek istiyoruz." diye konuştu.

Tarih öğretmeni Filiz Tufan'ın Fatih Koleji öğrencileri için tavsiye istemesi üzerine Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bekir Akbulut; " Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir, asıl olan insan olmaktır. Hepiniz en azından bir kişiye gülümsemek veya yardım elini uzatmak suretiyle bu taşın altına elini koyabilir. içinde bulunduğunuz çemberin dışına çıkmak için bu sosyal çalışmalara katılmalı, kardeş okullara, mültecilere ve ihtiyaç sahiplerine kendinizden maddi olarak aşağıda olanlara el uzatmalısınız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fatih Koleji Öğrencileri Başakşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement