Ezhel, The New York Times'ın Listesine Girdi! - Son Dakika
Güncel

Ezhel, The New York Times'ın Listesine Girdi!

Ezhel, The New York Times\'ın Listesine Girdi!

Rap müziğin efsane isimlerinden Ezhel, The New York Times'ın "Bilinmesi gereken 15 Avrupalı şarkıcı'' haberine konu oldu. Konu kapsamında gazeteye röportaj veren Rapçi, müzikteki başarısını ailesine bağladı.

23.05.2019 15:12

''Her müzik türü, farklı bir renk ve ben bir resim yapıyorum" şeklinde işini açıklayan Ezhel, The New York Times'ın haberine konu oldu.

EZHEL'İN TUTUKLANMASI, TANINIRLIĞINI ARTTIRDI

Amerika'nın önemli gazetelerinden The New York Times gazetesi "Bilinmesi gereken 15 Avrupalı şarkıcı" haber i yaparak, Rapçi Ezhel'e de 15. sırada yer verdi. Bu bağlamda Rap müziğin önde gelen isimlerinden Ezhel, New York Times'a röportaj verdi. Söz konusu haberde, "Türkiye dışında Ezhel'i tanıyan varsa bunun esas sebebi şarkılarında uyuşturucuya teşvik eden sözler sarf ettiği gerekçesiyle geçen yıl tutuklanmasıdır. Gerçek adı Ömer Sercan İpekçioğlu olan Ezhel, bir ay cezaevinde kaldıktan sonra suçsuz bulundu ama yine iki benzer suçlamayla karşı karşıya kaldı" ifadelerine yer verildi.

Ezhel, The New York Times'ın Listesine Girdi!

POLİTİKACILAR EZHEL'İ SEVMESE DE SEÇMEN DİNLİYOR

Türkçe hip-hop'ın yükselen bir yıldızı olduğu belirtilen haberde Ezhel'in biyografisini kaleme alan müzik eleştirmeni Barış Akpolat, "Beyaz yakalı insanlar, örtülü kızlar ve erkek arkadaşlarının tümünü Ezhel'in konserlerinde coşarken görebilirsiniz" dedi. Ayrıca Akpolat, politikacıların bir kısmının Ezhel'i sevmemesine rağmen seçmenlerinin onu dinlediğinin altını çizdi.

MÜZİK, ZORLUKLARA KARŞI DİRENÇ SAĞLIYOR

Ezhel röportajında, müziğe olan ilgisini müzisyen bir aileden gelmiş olmasına bağladı. Sanatçının annesi Türkçe, Arapça ve Çince şarkılar seslendiren bir devlet sanatçısıdır. Ezhel, "Çok kültürlü bakış açısı bana dünyaya geniş bir perspektiften bakma yeteneğini kazandırdı" dedi. 'Felaket'le büyük başarı yakalayan Rapçi, "Her müzik türü, farklı bir renk ve ben bir resim yapıyorum" diyerek, "Rap, bana sanatımı kullanarak zorluklara karşı direnç sağlıyor" şeklinde konuştu.

Son Dakika Güncel Ezhel, The New York Times'ın Listesine Girdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement