Eyüp Sabri Tuncer'den İçinizi Rahatlatan Hediye - Son Dakika
Güncel

Eyüp Sabri Tuncer'den İçinizi Rahatlatan Hediye

Eyüp Sabri Tuncer\'den İçinizi Rahatlatan Hediye

Eyüp Sabri Tuncer müşterileri 3 ay boyunca her türlü kazaya karşı 5.000 TL limiti ve kredi kartı hileli kullanımına karşı 500 TL limiti ile teminat altında olacak.

28.09.2013 15:07

Eyüp Sabri Tuncer, mağazasından ya da online alışveriş sitesi shop.eyupsabrituncer.com'dan alışveriş yapan müşterilerine dünyanın köklü sigorta şirketi AIG Sigorta'dan 5.000 TL limitli ferdi kaza ve 500 TL limitli Kredi Kartı Hileli Kullanım Sigortası hediye ederek güvence altına alıyor.

Eyüp Sabri Tuncer müşterileri 3 ay boyunca her türlü kazaya karşı 5.000 TL limiti ve kredi kartı hileli kullanımına karşı 500 TL limiti ile teminat altında olacak. Eyüp Sabri Tuncer'den kazandığınız AIG Müşteri Güvence Planı hediyenizi aktif hale getirmek için, mağazada bulunan sigorta aktivasyon kodunu ad, soyad ve yaş bilgileriyle birlikte aralarında boşluk bırakarak 3442'ye mesaj göndermek yeterli. İnternet üzerinden alışveriş yapan müşteriler ise, satın alım işlemini tamamladıktan sonra çıkacak sigorta aktivasyon ekranında Kabul'e basarak sigortalarını başlatabilirler. Kampanya kapsamında hediye edilen sigorta için Eyüp Sabri Tuncer müşterilerinin herhangi bir prim ödemesi yapması gerekmiyor.

23 Eylül-31 Aralık 2013 tarihleri arasında devam edecek olan kampanyadan 18-65 yaş arası herkes faydalanabilecek. Kampanya şartları ve daha detaylı bilgi için 444 1 244 numaralı telefondan AIG Müşteri İletişim Merkezi'ne veya www.aig.com.tr adresinden AIG Sigorta'ya ulaşılabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyüp Sabri Tuncer'den İçinizi Rahatlatan Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement