Eyüp Sabri Tuncer'den Hediye Verin - Son Dakika
Güncel

Eyüp Sabri Tuncer'den Hediye Verin

Eyüp Sabri Tuncer\'den Hediye Verin

Sevgililer Gününde sevdiğinize yıldızların ışıltısını armağan edin.

13.01.2012 15:23

Sevgililer gününde hem kendinizi hem sevdiklerinizi mutlu etmenin en şık ve hoş kokulu çözümleri yine Eyüp Sabri Tuncer'den geliyor. Eyüp Sabri Tuncer tarafından sizler için geliştirilen Perfume Jewels, sevgilinizin her anında kalıcı ve unutulmaz olmak için Cleansing Gel, Body Lotion, Body Splash ve Eau de Parfum'den oluşan kişisel bakım setleriyle bu yıl yeniden sizlerle. Kaynağı yıldızların ışıltısı olan Perfume Jewels, düşlerin gücünden alınan ilham ve kusursuz bir estetik anlayışıyla tasarlanarak özgün, tutkulu ve sofistike bir kreasyon ile oluşturuldu.

Perfume Jewels dünyanın en iyi perfumerleri tarafından seçilen kadın ve erkeklere özel olarak tasarlanmış farklı zevk ve beğenilere hitap eden, 25 hoş koku seçeneği ile ileri üretim teknolojileri kullanılmak suretiyle Eyüp Sabri Tuncer Markası güvencesiyle üretildi.

Perfume Jewels markası yenilenen ürün varyantları, koku çeşitleri, ambalaj tasarımları ile http://www.perfumejewels.com web sitesinde tutkunlarının beğenisine sunuldu. Perfume Jewels ürünleri tutkunlarına sunduğu cazip fiyat avantajları ile de Sevgililer Gününde müşterilerini mutlu ediyor.

Dünya markası Perfume Jewels serisinde Guiltless, Hero, Myth, Wild Ideas, Mid Point, Blue Nights, By Chance, Cherry Pie, Cutie Pie, Empress, Euphony, For Her, Hot Kisses, Nuit De Noir, Passionate Love, Potion Of Love, Pretty Women, Pure Love, Silky Touch, Silver Rain, Summer Dream, The Adventure, The Due, Time Million, Try 2 Love gibi çeşitler yer alıyor.

Perfume Jewels Kişisel Bakım Seti:

Perfume Jewels Cleansing Gel:

Perfume Jewels Duş Jeli, cildinizi kurutmadan, doğal dengesini bozmadan derinlemesine temizler ve nemlendirir.

Perfume Jewels Body Lotion

Perfume Jewels Vücut Losyonu cilt tarafından hızlı bir şekilde emilerek mükemmel bir bakım uygular. Yüksek nemlendiricili ve cildi besleyici vitamin içeriği ile tüm vücudunuza uzun süreli satensi bir yumuşaklık ve pürüzsüz bir his kazandırır. Sodium PCA, E Vitamini içeriğiyle de hücreleri korur, onarır ve güçlendirir.

Perfume Jewels Body Splash

Perfume Jewels Vücut Spreyi, birbrinden cazip esanslar ve kışkırtıcı aromalarla duş aldıktan sonra ya da dilediğiniz zaman kullanıldığında taze ve nemlenmiş cildinizin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Perfume Jewels Eau de Parfum

Perfume Jewels Parfümü ise dünya trendlerinden esinlenilerek oluşturulan birbirinden hoş kokuları ile sizi gün boyu çekici kılar.

Perfume Jewels ürün serisinden en etkili sonucu almak için, duş jelinin ardından temiz cildinize vücut losyonu ve vücut spreyi son olarak ise parfümü bir set olarak kullanmanız öneriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyüp Sabri Tuncer'den Hediye Verin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement