Eyüp Sabri Tuncer, Cosmoprof Bologna 2012'de! - Son Dakika
Güncel

Eyüp Sabri Tuncer, Cosmoprof Bologna 2012'de!

Eyüp Sabri Tuncer, Cosmoprof Bologna 2012\'de!

Eyüp Sabri Tuncer, bu yıl 2 stantla dünyanın prestijli kozmetik fuarı Cosmoprof Bologna 2012'de!

27.02.2012 14:39

Eyüp Sabri Tuncer 2011 yılında büyük bir beğeni ile karşılandığı Cosmoprof Bologna Fuarı'nda bu yıl Perfume Jewels ve EST1923 markalarıyla 2 ayrı stant ile en prestijli markalar arasındaki yerini alacak!

Türkiye'nin cumhuriyetle yaşıt köklü markası Eyüp Sabri Tuncer, dünyanın en ünlü ve prestijli parfüm ve kozmetik fuarı Cosmoprof Bologna 2012'de 9-12 Mart'ta uluslararası pazarlara attığı adımı sağlamlaştıracak. Geçen yıllarda fuarın favori markaları arasında gösterilen EST 1923 fuarda doğal yaratıcılık konsepti ile yer alacak. Fuarda Türkiye pazarına henüz sunulmamış EST 1923 Eau de Cologne ve tekstil grubu ve yine sadece Eyüp Sabri Tuncer online alışveriş sitesi üzerinden satışa sunulan EST1923 Reed Diffuser çubuklu oda kokuları ürün gruplarıyla uluslararası katılımcılara tanıtılacak. EST 1923 Reed Diffuser çubuklu oda kokuları ürün grubu fuara özel olarak tasarlanmış ve Türkiye'de henüz satışa sunulmamış Ottoman, Floral ve Soft Serisi olmak üzere 3 ana kategoride 10 farklı koku profili, ambalaj ve şişe tasarımı ile ilk kez Cosmoprof Bologna Fuarında yer alacak.

Bir dünya markası olarak tasarlanan ve yenilenen yüzü ile sevenlerinin karşısına daha farklı ve çekici yüzüyle çıkan Perfume Jewels markası fuarda ayrı bir stant ile temsil edilecek. Kaynağı yıldızların ışıltısı olan Perfume Jewels, Cleansing Gel, Body Lotion, Body Splash ve Eau de Parfum'den oluşan 4'lü kişisel bakım setleri 25 farklı koku profili ile fuarda tutkunlarına sunulacak. Dünyanın en iyi perfumerleri tarafından seçilen kadın ve erkeklere özel olarak tasarlanmış 25 hoş koku seçeneği ve doğaya saygılı ürün içeriği ile Perfume Jewels, Eyüp Sabri Tuncer markası güvencesiyle üretiliyor.

İtalya'nın Bologna şehrinde düzenlenecek olan fuarda Eyüp Sabri Tuncer, uluslararası arenada boy gösterirken, kozmetik sektörünün nabzını tutacak. Perfume Jewels, Pavilion 21 salonunda A19 numaralı stantta yer alırken, EST 1923 Pavilion 25N salonunda C28 numaralı stantta yer alacak.

Parfüm ve kozmetik sektöründe teknolojik gelişmelerin, bilgi ve yeniliklerin tanıtıldığı en önemli platformlardan biri olan Cosmoprof Bologna Fuarı, 40 yıldan uzun süredir düzenleniyor. Eyüp Sabri Tuncer, uluslararası ölçekte ticari ilişkilerin kurulduğu ve geliştirildiği fuarda rakip, ürün, pazar ve müşteri analizi gibi noktalarda önemli veriler elde etmeyi amaçlıyor.

Eyüp Sabri Tuncer Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Engin Tuncer, fuara katılımları konusunda şunları söylüyor: "Uzun yıllar ziyaretçi olarak izlediğimiz Cosmoprof Bologna Fuarı'nda üç senedir katılımcı olarak yer alıyoruz. Bu yıl uluslararası katılımcıların karşısına bir dünya markası olan Perfume Jewels ve doğal yaratıcılık konsepti ile öne çıkan EST 1923 markalarıyla iki standımızda daha güçlü olarak çıkmaya hazırlanıyoruz. Cosmoprof Bologna fuarında köklü bir Türk markası olan Eyüp Sabri Tuncer'i dünya pazarlarında doğallığı ve kalitesiyle tercih edilir marka haline getirme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Uluslararası oyunculardan biri olmayı hedefleyen şirketimiz için Cosmoprof'un dış pazarlara açılan önemli bir kapı olduğunu düşünüyorum. Geçmiş yıllardaki başarımızı bu yıl da pekiştireceğimize inanıyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyüp Sabri Tuncer, Cosmoprof Bologna 2012'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement