Evinde Ölü Bulunan Eski Başkan Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Evinde Ölü Bulunan Eski Başkan Toprağa Verildi

Evinde Ölü Bulunan Eski Başkan Toprağa Verildi

Eşini Kaybettikten Sonra Yalnız Yaşadığı Evinde Komşuları Tarafından Ölü Bulunan 8 Çocuk Babası 86 Yaşındaki Mehmet Koçak, Bugün Toprağa Verildi.

29.10.2010 18:54

SİVAS'ta 1987 yılında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapan ve dün öğlen saatlerinde eşini kaybettikten sonra yalnız yaşadığı evinde komşuları tarafından ölü bulunan 8 çocuk babası 86 yaşındaki Mehmet Koçak, bugün toprağa verildi.

Mimar Sinan Mahallesi'ndeki apartman dairesinde yalnız yaşayan Mehmet Koçak'tan birkaç gündür haber alamayan komşuları dün öğlen saatlerine kapıyı kırarak içeri girdiklerinde cesediyle karşılaştı. Eşi Perihan Koçak'ın 8 yıl önce ölmesi üzerine evinde yalnız başına yaşayan Mehmet Koçak'ın, yaşlılığa bağlı olarak bulunduktan 3 gün önce öldüğü saptandı.

Mehmet Koçak için önce, 1987 yılında başkanlığını yaptığı Sanayi ve Ticaret Odası'nın bahçesine tören düzenlendi. Buradaki törene Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Osman Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Beşir Köksal, üyeler ve Koçak'ın çocukları ve torunları hazır bulundu. Burada Koçak için dua edilip sevenlerinden helallik alındı.

Ardından Ulu Camii'ye getirilen Koçak için cuma namazından sonra cenaze namazı kılındı. Cenaze namazında Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de hazır bulundu. Namazın ardından Mhemet Koçak'ın cenazesi Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evinde Ölü Bulunan Eski Başkan Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement