Ev Sahibini Bıçaklayan Kiracı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Ev Sahibini Bıçaklayan Kiracı Tutuklandı

Ev Sahibini Bıçaklayan Kiracı Tutuklandı

Bursa'da, kiracı 60 yaşındaki Orhan Güleç evinden çıkmasını isteyen ve kendisine saldıran ev sahibi, 30 yaşındaki Ömer Şentürk'ü elinden aldığı bıçakla bacak ve kasık bölgesinden yaraladı.

14.06.2011 18:00

Bursa'da, kiracı 60 yaşındaki Orhan Güleç evinden çıkmasını isteyen ve kendisine saldıran ev sahibi, 30 yaşındaki Ömer Şentürk'ü elinden aldığı bıçakla bacak ve kasık bölgesinden yaraladı. Şentürk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kiracı Güleç sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi'nde, maket ve hediyelik eşya ambalajı imalatı yapan Orhan Güleç, ev sahibi Ömer Şentürk ile kira meselesi yüzünden tartıştı. Güleç'in evinden çıkmasını isteyen Şentürk, önceki gün Orhan Güleç'in işyerine geldi. Burada başlayan tartışma kavgaya dönüşünce, iddiaya göre, ev sahibi Şentürk elinde bıçakla Orhan Güleç'e saldırdı. Güleç, yaşanan arbede sırasında kendisine saldıran Şentürk'ün elinden aldığı bıçağı ev sahibinin bacak ve kasık bölgesine sapladı. Ömer Şentürk, aldığı bıçak darbeleri ile yaralanarak hastaneye kaldırılırken, Orhan Güleç olayın ardından gözaltına alındı.

Doktorların, tedavi altına alınan Ömer Şentürk'ün hayati tehlikesi bulunduğu yönünde rapor vermesi üzerine Güleç, üzerindeki iş elbiseleri ile getirildiği adliyede, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından, 'Kasten adam yaralama' suçundan tutuklandı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ev Sahibini Bıçaklayan Kiracı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement