Etem Çalışkan'ın Son Atatürk'ü Adana'da Sergilenecek - Son Dakika
Güncel

Etem Çalışkan'ın Son Atatürk'ü Adana'da Sergilenecek

Etem Çalışkan\'ın Son Atatürk\'ü Adana\'da Sergilenecek

Adana'da 24-27 Mayıs arasında düzenlenen 'Etem Çalışkan Sanat Günleri'nde, sanatçının yaptığı en son Atatürk portresi sergilenecek.

21.05.2016 10:42

Adana'da 24-27 Mayıs arasında düzenlenen 'Etem Çalışkan Sanat Günleri'nde, sanatçının yaptığı en son Atatürk portresi sergilenecek.

Seyhan Belediyesi, Altınoran, Adana Tabip Odası ve 21 ayrı STK ile derneğin desteği ile düzenlenen etkinlikler çerçevesinde 24 Mayıs'ta Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi, 25 Mayıs'ta Ramada Otel, 26 Mayıs'ta Mersin Olba Sergi Salonu, 27 Mayıs'ta da Başkent Hastanesi Kışla Yerleşkesi'nde Etem Çalışkan'ın tabloları izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Birçok Atatürk resminde imzası bulunan Etem Çalışkan Anıtkabir'in hatlarını yazan ekipte yer almış, Atatürk'ün gerçek imzasına sadık kalarak çok bilinen kaligrafik çalışmayı da hazırlamıştı. Sanatçının geçtiğimiz hafta son rötuşlarını yaptığı Atatürk portresi merakla beklenirken, Adana'daki bazı sanatseverlerde önceki tabloları bulunan Etem Çalışkan'ın bu son tablosunun alıcısının kim olacağı da aynı şekilde merak ediliyor.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Etem Çalışkan'ın Son Atatürk'ü Adana'da Sergilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement