Et ve Süt Kurumunda "Mazeret Yok" - Son Dakika
Güncel

Et ve Süt Kurumunda "Mazeret Yok"

Et ve Süt Kurumunda "Mazeret Yok"

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde görev yapan personele "Kişisel Gelişim ve Kurumsal İletişim" konulu eğitim semineri verildi.

29.09.2013 11:10  Güncelleme: 11:09

Et ve Süt Kurumu'nda personellere eğitim semineri verildi. Kurum çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği seminere konuşmacı olarak Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ katıldı.

Et ve Süt Kurumu İnsan Kaynakları ve Yönetimi Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından, Barolar Birliği Konferans Salonu'nda düzenlenen Kişisel Gelişim ve Kurumsal İletişim Semineri'ne Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve diğer çalışanlar katıldı. Kızıldağ'ın sempatik tarzı ve anlatım üslubu salondakilere kahkahalarla dolu, eğlenceli dakikalar yaşattı.

Beş saat süren eğitim seminerinde, başarılı olmak için beş altın kural olduğunu söyleyen Kızıldağ, "Birincisi insan kendini sevecek. İkincisi başkalarını sevecek. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan her insana sevgiyle yaklaşıp her insanı aynı değerde görecek. Üçüncü olarak çalışmayı ve üretmeyi sevecek. Dördüncü olarak ait olmayı sevecek. Yani işine, iş yerine sahip çıkacak ve çalıştığı yerin değerini unutmadan hizmet edecek. Son olarak da mazeret üretmeden işini en iyi şekilde yapacak. Bunlar insanı başarıya götürür." dedi. İnsanların en çok dedikodu ve mazeret ürettiğini vurgulayan Kızıldağ, 'Her şeye rağmen mazeret yok!' sloganıyla sık sık salondakileri coşturdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Et ve Süt Kurumunda 'Mazeret Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement