Esnafın Park Kavgasında Kan Aktı - Son Dakika
Güncel

Esnafın Park Kavgasında Kan Aktı

Esnafın Park Kavgasında Kan Aktı

BEŞİKTAŞ'ta iki esnaf araç park etme yüzünden kavga etti.

06.10.2017 16:12

BEŞİKTAŞ'ta iki esnaf araç park etme yüzünden kavga etti. Lokantacı, kuru temizlemeciyi bıçakladı. Çıkan kavgada bir kişi bıçak ile yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken bıçaklayan kişi ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Vişnezade Mahallesi'nde bir sokakta saat 15.00 sıralarında  meydana geldi. Sokakta kuru temizleme dükkanı bulunan Orhan Taşbaş otomobilini aynı sokak içerisindeki bir lokantanın önüne park etti. Lokanta çalışanları Taşbaş'a aracını çekmesini  istedi. Taşbaş

aracını çekmeyince lokanta çalışanları ile arasında  tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine lokanta çalışanı Mehmet Abay Taşbaş'ı koltuk altında bıçakladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırarak durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri lokanta çalışanını gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Bıçaklanarak yaralanan kuru temizlemeci ise  olay yerine gelen ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esnafın Park Kavgasında Kan Aktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement