Eskişehirspor'da Halil Ünal Yeniden Başkan - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor'da Halil Ünal Yeniden Başkan

Eskişehirspor\'da Halil Ünal Yeniden Başkan

Yavuz Bingöl de Listeye Girdi

05.06.2010 19:50

YAVUZ BİNGÖL DE LİSTEYE GİRDİ

Eskişehirspor'un yapılan 48'nci Olağan Genel Kurulu'nda Halil Ünal yeniden kulüp başkanı seçildi. Ünal'ın yönetim kurulu listesine ses sanatçıları Yavuz Bingöl ile Mithat Körler de girdi.

Kırmızı-siyahlı kulübün olağan genel kurul toplantısı Eskişehir Özgüven Tesisleri'nde yapıldı. toplantıya Vali Mehmet Kılıçlar, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Davut Aydın, Emniyet Müdürü Hanefi Avcı ile 333 delegeden 256'sı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurul, yönetim kurulu faaliyet raporlarının, denetim kurulu raporunu okunması ve oylaması ile devam etti. Genel kurul tüzüğün değiştirildiği toplantıda Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu söyledi. Ünal şunları kaydetti:

"Bu yıl ligi 7'nci sırada bitirdik. Önümüzdeki yıl çok daha iyi yerlere geleceğiz. Eskişehirspor olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bulutlar birleşmeden şimşek çakmaz. Biz her zaman alan değil veren olacağız. Eskişehirspor'u dünya çapında saygın bir yere taşımak için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. 43 milyon lira olan bütçemiz önümüzdeki yıl yaklaşık 55 milyon lira olacak."

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere gidildi. Halil Ünal'ın hazırladığı tek liste ile gidilen seçimler açık oylama ile yapıldı ve oy çokluğu ile Ünal'ın listesi seçildi.

Eskişehirspor Kulübü'nün yönetim kurulu üyesi listesinde sevilen ses sanatçıları Yavuz Bingöl ile Mithat Körler de yer aldı. Sanatçı Yavuz Bingöl genel kurul toplantısına katılmadı.

Halil Ünal'ın yeniden kulüp başkanı seçildiği genel kurul toplantısında Eskişehirspor Kulübü'nün yeni yönetiminde şu isimler yer aldı:

Mesut Hoşcan, Gültekin Güvensoy, Murat Çetintaş, Mulla Şahbaz, Ahmet Yalçın, İsmail Hakkı Sağır, Harun Adıgüzel, Fethi Heper, Ekrem Birsen, Erdal Şahbaz, Dündar Ünlü, Firuz Karık, Aytekin Aykın, Mustafa Şeker, Abdullah Baykul, Mithat Körler, Ahmet Sivri, İbrahim Ceylan, Mustafa Ayhan Kozanlıoğlu, Mustafa Akgören, Selkan Kaya, Nihat Çuhadar, İlhan Arslan, Yavuz Bingöl, Salim Kartal, Cem Güven, Kaya Bilge, Erol Tenekecioğlu, Murat Çatal, Ahmet Batmaz, Nevzat Kaymak, Turan Şenoğlu, Bora İmadoğlu, Hikmet Altın ve Murat Akyıldız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor'da Halil Ünal Yeniden Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement