Eskişehirspor, Beşiktaş Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor, Beşiktaş Maçına Hazırlanıyor

Eskişehirspor, Beşiktaş Maçına Hazırlanıyor

Eskişehirspor, Beşiktaş maçına hazırlanıyor Eskişehirspor'da pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor.

03.03.2016 22:20

Eskişehirspor, Beşiktaş maçına hazırlanıyor

Eskişehirspor'da pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor. Kulüp başkanı Mesut Hoşcan, İnşallah iyi sonuçla döneceğiz dedi.

Ligin alt sırasında yer alan Eskişehirspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sürdürüyor. Antrenman öncesi Eskişehirsporlu Kıvanç Karakaş'ın 31'inci yaş günü nedeniyle sahaya yaş pasta getirildi. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Kıvanç'a pasta yedirdi. Hoşcan, zorlu bir İstanbul deplasmanına çıkacaklarını söyleyerek şöyle konuştu

Zor bir maç. Şampiyonluğa oynayan takım ve maç İstanbul'da oynanacak. Yalnız tek bir şey var. Bizim için 11 tane final havasında maç var. Biz muhakkak İstanbul'a, zorlu maça puanlar almak için hedefledik. Tabi maç sahada oynanıyor. Futbolcuların performansı ve o anki ambiyans da çok önemli. Umutluyum. Artık hiçbir maçta kötü oynama lüksümüz yok. İnşallah iyi sonuçla döneceğiz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor, Beşiktaş Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement