ESKİŞEHİR ve Kahramanmaraş'ta PKK/KCK operasyonu: 3 şüpheli adliyeye sevk edildi - Son Dakika
Güncel

ESKİŞEHİR ve Kahramanmaraş'ta PKK/KCK operasyonu: 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

ESKİŞEHİR ve Kahramanmaraş\'ta PKK/KCK operasyonu: 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

ESKİŞEHİR ve Kahramanmaraş'ta PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, PKK/KCK terör örgütünün kırsal alanına lojistik destek sağladıkları tespit edilen şüpheliler M.S.K., B.A. ve M.K.'yi takibe aldı. Kahramanmaraş'ta M.K., Eskişehir'de ise B.A. ve M.S.K. yakalanıp gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilip ifadeleri alınan 3 şüpheliden Eskişehir'de yakalanan B.A. ve M.S.K. adliyeye sevk edildi. Kahramanmaraş Adliyesi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanan şüpheli M.K. adli kontrol kararıyla bırakılırken, Eskişehir'deki 2 şüphelinin işlemleri sürüyor.

22.06.2023 11:44

ESKİŞEHİR ve Kahramanmaraş'ta PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, PKK/KCK terör örgütünün kırsal alanına lojistik destek sağladıkları tespit edilen şüpheliler M.S.K., B.A. ve M.K.'yi takibe aldı. Bir süre izlenen şüphelilere yönelik, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı gözaltı kararı verdi. Kahramanmaraş'ta M.K., Eskişehir'de ise B.A. ve M.S.K. yakalanıp gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilip ifadeleri alınan 3 şüpheliden Eskişehir'de yakalanan B.A. ve M.S.K. adliyeye sevk edildi. Kahramanmaraş Adliyesi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanan şüpheli M.K. adli kontrol kararıyla bırakılırken, Eskişehir'deki 2 şüphelinin işlemleri sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ESKİŞEHİR ve Kahramanmaraş'ta PKK/KCK operasyonu: 3 şüpheli adliyeye sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement