Eskişehir'de Blues Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Blues Rüzgarı

Eskişehir\'de Blues Rüzgarı

Blues'un Grammy ve Emmy ödüllü isimleri Eskişehirlilerle buluştu.

27.11.2012 13:02

Blues'un Grammy ve Emmy ödüllü isimleri Eskişehirlilerle buluştu.

Türkiye'nin ilk ve tek blues festivali olan ve bu yıl 23'ncüsü gerçekleştirilen Efes Pilsen Blues Festivali, Eskişehir 222 Park Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirilde. Sahneye ilk çıkan 2009'da "en iyi yeni sanatçı" ödülü, 2010 ve 2011'de "en iyi baterist" ödülüne layık görülen Cedric Burnside festivale özel gitar performansını sergiledi. Burnside'ın ardından sahneye çıkan Teksas Blues tarzının en önemli temsilcilerinden olan elektronik blues gitaristi Smokin Joe Kubek & Bnois King grubu, gitar solo performansı ve bateri gösterisiyle Eskişehirli Blues sevenleri büyüledi.

Konserin son bölümünde Gramy ve Emmy ödülü olmak üzere bir çok ödüle layık görülen armonika blues sanatçısı Billy Branch ve grubu The Sons of Blues sahne aldı. Billy Branch'ın özel konuğu olarak festivale katılan Missisippili blues sanatçısı Zora Young Eskişehirlilerin büyük ilgisini topladı.

2 Kasım - 8 Aralık tarihleri arasında Türkiye'nin çeşitli illerini gezecek olan 'Efes Pilsen Blues Festival 23'ün Eskişehirden sonraki durağı Bursa olacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Blues Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement