Eskişehir - Bakan Çubukçu´Ya Eskişehir´De Protesto - Son Dakika
Güncel

Eskişehir - Bakan Çubukçu´Ya Eskişehir´De Protesto

Eskişehir - Bakan Çubukçu´Ya Eskişehir´De Protesto

Partililerin Saldırmak İstediği Protestocular Polis Tarafından Dışarı Çıkarıldı

16.06.2010 19:07

PARTİLİLERİN SALDIRMAK İSTEDİĞİ PROTESTOCULAR POLİS TARAFINDAN DIŞARI ÇIKARILDI

Eskişehir Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu bir grup Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi tarafından protesto edildi. Partililerin saldırmak istediği protestocular polisler tarafından dışarıya çıkartıldı.

Bakan Çubukçu, ilk olarak toplantının yapıldığı Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde makam aracından inerken 2 gencin protestosu ile karşılaştı. TGB üyesi oldukları belirtilen gençler bakana doğru "Amerikancı sistemlerle öğrenim görmek istemiyoruz. Cumhuriyet gençliği sizden hesap soracak. Herkese eşit ve bilimsel eğitim istiyoruz" diye bağırdı. Bakan Çubukçu binaya girerken 2 genç ise polisler tarafından uzaklaştırıldı.

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki toplantıya katılan bakan nimet Çubukçu, kürsüde konuşma yapan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nedim Öztürk'ü dinlediği sırada arka sıralarda oturan biri kız 3'ü erkek TGB üyesi 4 genç 'Cumhuriyet gençliği sizden hesap soracak" diye bağırdı. Partililerden bazıları apar topar salondan dışarı çıkardıkları gençlere saldırmak istedi. Araya giren polisler 4 genci binadan dışarıya çıkartarak ekip otosuna bindirip Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Ard arda protesto ile karşılaşan Nimet Çubukcu'nun moralinin bozulması dikkat çekti. Bakan Çubukçu gençler ayrıldıktan sonra salonda kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir - Bakan Çubukçu´Ya Eskişehir´De Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement