"Şaron Bu Dünyada Yargılanmadan Öldü Adalet Bunun Neresinde" - Son Dakika
Güncel

"Şaron Bu Dünyada Yargılanmadan Öldü Adalet Bunun Neresinde"

"Şaron Bu Dünyada Yargılanmadan Öldü Adalet Bunun Neresinde"

Beyrut'ta Filistinli mültecilerin yaşadığı Sabra ve Şatilla kampındaki katliamın acıları, eski İsrail Başbakan'ı Şaron'un ölümüyle yeniden tazelendi.

11.01.2014 23:00  Güncelleme: 23:39

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Filistinli mültecilerin yaşadığı Sabra ve Şatilla kampındaki katliamın tanıklarının acıları, eski İsrail Başbakan'ı Ariel Şaron'un ölümüyle yeniden tazelendi.

Sabra ve Şatilla'da 1982'de işlenen ve yaklaşık 3 bin Filistinli ile Lübnanlının ölümüyle sonuçlanan katliamda rolü olduğu iddia edilen Şaron'un hayatını kaybetmesi, ölenlerin yakınlarının hüzünlü bir sevinç yaşamasına neden oldu.

AA muhabirine konuşan katliamın tanıklarından Kemal Maruf, "Şaron bu dünyada yargılanmadan öldü, adalet bunun neresinde. Biz hayatta olduğumuz sürece şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Ölen yakınlarımızın hakkını almak için mücadele vereceğiz" dedi.

Maruf, Şaron'un 8 yıl boyunca bitkisel hayatta kaldıktan sonra ölmesinin İsrail, ABD ve onların müttefiki ülkelerin yöneticilerine ibret olması gerektiğini söyledi.

Katliamda eşi ile akrabalarından birini kaybeden Milano Butrus el-Berci ise Şaron'un yargılanmadan ölmesi nedeniyle buruk bir sevinş yaşadıklarını kaydetti. - Lübnan

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Şaron Bu Dünyada Yargılanmadan Öldü Adalet Bunun Neresinde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement