Eski Eniştelerini Öldürenlere Ömür Boyu Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Eski Eniştelerini Öldürenlere Ömür Boyu Hapis İstemi

Eski Eniştelerini Öldürenlere Ömür Boyu Hapis İstemi

Adana'da geçen Mayıs ayında kız kardeşlerinin eski eşi 35 yaşındaki Hasan Tufan'ı bıçaklayarak öldürüp, 2 kardeşini de yaraladıkları öne sürülen 23 yaşındaki Kenan Utancak ile ağabeyi 29 yaşındaki Aydın Utancak hakkında soruşturma tamamlandı.

15.07.2013 12:10

Adana'da geçen Mayıs ayında kız kardeşlerinin eski eşi 35 yaşındaki Hasan Tufan'ı bıçaklayarak öldürüp, 2 kardeşini de yaraladıkları öne sürülen 23 yaşındaki Kenan Utancak ile ağabeyi 29 yaşındaki Aydın Utancak hakkında soruşturma tamamlandı. Kardeşler hakkında, 'cinayet'ten ömür boyu, 2 kardeşi yaralamaktan da 16'şar yıla kadar hapis cezası istendi.

Olay, 20 Mayıs 2013'de tarihinde Merkez Sarıçam İlçesi Buruk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çiftçi Hasan Tufan, 2 çocuğunun annesi Havva Utancak'tan 3 yıl önce geçimsizlik nedeniyle boşandı. Kısa süre sonra her ikisi de başkalarıyla ikinci evliliklerini yaptı. Ancak kapı komşusu oldukları için aralarında sık sık tartışmalar yaşandı.

ARACINA ZARAR VERDİLER

Hasan Tufan, olay gecesi akrabalarının düğününden dönerken eski eşinin kardeşleri Aydın ve Kenan Utancak'ın saldırısına uğradı. 2 kardeş, eski eniştelerinin otomobilinin camlarını kırdı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Aracı hasar gören Hasan Tufan şikayetçi olduğunu söyleyince, polis ekipleri de tarafları karakola davet etti. Bu sırada Utancak kardeşler, polislerin gözü önünde Hasan Tufan ile yanındaki kardeşleri Hasip (24) ve Rıdvan Tufan'ı (22) bıçaklayarak yaraladı.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hasan Tufan öldü.

'ÖLDÜRMEK İSTEMEMİŞTİM'

Olaydan sonra cinayet şüphelisi 2 kardeş gözaltına alındı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen kardeşlerden Aydın Utancak, "Ben elimi bile kaldırmadım" diyerek suçlamayı kabul etmedi.

Kenan Utancak ise "Ben öldürmek istememiştim. Korkutmak amacıyla bıçağı salladım" diye konuştu. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Kenan Utancak tutuklanırken ağabeyi Aydın Utancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, Utancak kardeşler hakkında, cinayetten ömür boyu, 2 kardeşi yaralamaktan da 16'şar yıla kadar hapis cezası istendi. Araca zarar verdikleri için de 3'er yıla kadar hapis cezası talep edildi. Ayrıca, şüpheli kardeşlerin, eski eniştelerinin aracına zarar verdikleri, bununla ilgili olay yerine gelen polislerin tarafları merkeze götürmek istediği esnada ise Hasan Tufan'ı öldürüp, 2 kardeşi de yaraladıkları iddia edildi.

Tutuklu sanık Kenan Utancak ile ağabeyi tutuksuz sanık Aydın Utancak'ın yargılamasına önümüzdeki günlerde başlanacak. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Eniştelerini Öldürenlere Ömür Boyu Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement