Eski Eniştelerini Ablalarıyla Yeniden Evlenmediği İçin Öldürmüşler - Son Dakika
Güncel

Eski Eniştelerini Ablalarıyla Yeniden Evlenmediği İçin Öldürmüşler

Eski Eniştelerini Ablalarıyla Yeniden Evlenmediği İçin Öldürmüşler

Adana'da kız kardeşlerinin eski eşini bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.

22.05.2013 16:51  Güncelleme: 17:33

Olay, merkez Sarıçam İlçesi'nin Buruk Mahallesi'nde dün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir kişi, eşinden 3 yıl önce geçimsizlik nedeniyle boşandı. Aynı mahallede oturmaya devam eden adam başka bir kadınla evlendi, kadın da bir başka kişi ile kısa süreli nikahsız evlilik yapıp anlaşamayınca, tekrar baba evine döndü.

Zaman zaman eski eşinin ailesiyle gerginlik yaşayan adam, bir düğünden dönerken, kardeşler ile karşılaştı. Yol verme yüzünden çıkan kavgada iki kardeş, adamı bıçaklayarak öldürdü, ölenin kardeşlerini de yaraladı.

EVLENMEYİNCE ÖLDÜRDÜK

Cinayetin ardından gözaltına alınan iki kişi, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlandı. Suçlamayı kabul eden zanlılardan biri, bıçağı kendisinin kullandığını itiraf etti. Eski eniştesinin ölümü hak ettiğini ileri süren kişi, "Ablam ile evlendiler, 2 çocukları oldu. Sonra ayrıldılar. O gitti başkasıyla evlendi. Ablam ise nikahsız bir evlilik yaptı, sonra anlaşamayıp geri geldi. Hasan bizim komşumuz, ikinci evliliğinden de bir çocuğu oldu. Ablam ile yeniden evlenmesini istedik. Kabul etmedi, tartıştık sonra da bu olay oldu" dediği öğrenildi.

Bıçakla adam öldürmek ve yaralamak suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Eniştelerini Ablalarıyla Yeniden Evlenmediği İçin Öldürmüşler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement