Esinder'den Spora Destek - Son Dakika
Güncel

Esinder'den Spora Destek

Esinder\'den Spora Destek

ESİNDER Yapı, farklı spor branşlarında büyük başarılar elde eden Engin Can Güre Orta Okulu'na forma desteğinde bulundu.

23.02.2016 16:34  Güncelleme: 16:38

Yaptığı kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem gösteren ESİNDER Yapı, Engin Can Güre Orta Okulu'na forma desteğinde bulundu. Hentbol ve Basketbol takımları bulunan ve bu spor dallarında büyük başarılar elde eden Engin Can Güre Ortaokuluna ESİNDER Yapı, toplamda 50 forma hediye ederek sporcu öğrencilerin yüzünü güldürdü.

ESENLER'DEN KAZANDIĞIMIZI ESENLER'E VERİYORUZ

ESİNDER Yapı'nın ilk kuruluşunda manifestolarından birinin " Esenler'den kazanacağımızı tekrar Esenler'e vermek olacak" sözünü hatırlatan ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, "Esenler'in sesinin duyulması için bu sporcu çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi çok önemli. Bizler ESİNDER Yapı A.Ş. yi kurduktan sonra Esenler'den kazandığımızı tekrar Esenler'e vereceğiz demiştik. ESİNDER Yapı olarak bu tarz sosyal projelere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

BAŞKAN AMCALARINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Engin Can Güre Orta Okulu sporcu öğrenciler aldıkları bu hediyelerden sonra çok mutlu olduklarını belirterek, "Biz daha öncesinde forma giymeden, eşofmanlarımız ile spor yapıyorduk. Ama şimdi Başkan amcamızın bizlere almış olduğu bu formalar ile maçlara çıkıyoruz. Çok mutluyuz, başkan amcamıza çok teşekkür ederiz ve bu forma ile çok başarılar elde edip başkan amcamıza bu başarılarımızla teşekkür edeceğiz" dediler.

BİR TEŞEKKÜRDE OKUL MÜDÜRÜNDEN

Engin Can Güre Orta Okulu Müdürü Murat Açıkalın Başkan Özkan Ercan'a çok teşekkür ettiğini belirterek "Özkan Bey'i sosyal sorumluluk projelerine önem verdiğini duyduk ve kapısını çaldık, forma isteğimiz olduğunu belirttik. Sağolsun Özkan Bey bizleri geri çevirmedi ve sporcu öğrencilerimize forma isteğimizi büyük bir memnuniyetle kabul etti. Başkan Özkan Ercan beye sporcu çocuklarımız ve okulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esinder'den Spora Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement