Malatya'da MHP Bürosuna Yapılan Saldırı Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Malatya'da MHP Bürosuna Yapılan Saldırı Protesto Edildi

Malatya'da bir grup, MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna yapılan silahlı saldırıyı protesto etti.

29.01.2014 21:00  Güncelleme: 22:08

Malatya'da bir grup, MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna yapılan silahlı saldırıyı protesto etti.

MHP İl Başkanlığı önünde toplanan ve sloganlar atarak Malatya Merkez PTT Şubesi önüne yürüyen grup, burada saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, burada yaptığı konuşmada, kardeşlik düşmanlarının bu milleti birbirine düşürme kurşunları attıklarını söyledi.

Yıldız, sokaklara inip hainlerin tuzaklarına düşmeyeceklerini belirterek, "Bu aziz millet için zehir içeceğiz, kızılcık şerbeti diyeceğiz ama elimize silah almayacağız. Bu milletin birlik ve beraberliği için acılarımızı yüreğimize gömeceğiz. Lakin birliğimizi bozacak bir tavrı sergilemeyeceğiz. Her ülkücü bir Cengiz Akyıldız'dır " diye konuştu.

Türk milletini karşılıksız sevdiklerini kaydeden Yıldız, "Biz bu milletin yücelmesi için dünyevi her sevdamızdan vazgeçtik. Bizim sevdamız Resulullah'ın muhabbetine ermek oldu. Bizim sevdamız Allah'ın dinini hakim kılmak uğruna canından bile vazgeçmek oldu. Bizim sevdamız ay yıldızlı al bayrağı ebediyen burçlarda dalgalandırma ülküsü oldu" dedi.

Grup basın açıklamasının ardından MHP İl Başkanlığına kadar sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu da katıldı.

-protesto

Malatya\'da MHP Bürosuna Yapılan Saldırı Protesto Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'da MHP Bürosuna Yapılan Saldırı Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement