Erzurum Aç Kurt Dehşet Saçtı - Son Dakika
Güncel

Erzurum Aç Kurt Dehşet Saçtı

Aç kurt dehşet saçtıERZURUM'un Şenkaya ilçesine bağlı Yoğurtçular köyüne inen aç bir kurt dehşet saçtı.

02.04.2017 10:08

Aç kurt dehşet saçtı

ERZURUM'un Şenkaya ilçesine bağlı Yoğurtçular köyüne inen aç bir kurt dehşet saçtı. Aynı aileden 4 kişiyi yaralayan kurt Ali Hasanoğlu tarafından balta ile öldürüldü.

Olay dün saat 15.30 sıralarında ilçe merkezine 32 kilometre uzaklıktaki Yoğurtçular köyünde meydana geldi. Doğada aç kalan bir kurt, yiyecek bulmak için köy merkezine kadar indi. Kurt, köyde hayvancılık yapan Ali Hasanoğlu'nun evinin yanındaki ahırın önünde otlayan koyun ve kuzulara saldırdı. Bir koyun ile 2 kuzuyu boğan kurt bu kez olay yerine gelen Ali Hasanoğlu (46) ile birlikte eşi Birsen (44) babası Mürteza (71) ve annesi Sultan Hasanoğlu'na (72) saldırdı. Saldırıda vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan kurdu eline geçirdiği balta ile vurarak öldüren Ali Hasanoğlu hem kendi canını hem de ailenin hayatını kurtardı.

Yaralılar, köye gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Oltu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste kurdun yaraladığı yerlere dikiş atılan ve pansuman yapılan Hasanoğlu ailesine kuduz aşısı da yapıldı. Doktorlar yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Köylerinde daha öncede böyle bir olayın yaşandığını hatırlatan Ala Hasanoğlu, "Koyun ve kuzuların sesine gittiğimizde sürüye bir kurdun saldırdığını gördük. Onu kovalamak isterken bu kez bize yöneldi. Önüne geleni ısıran kurdu elime geçirdiğim balta ile birkaç kez vurarak güçlükle öldürdüm. O anlar gözümün önünden hiç gitmiyor. Kurdu öldürmesem hepimizi öldürürdü" diye konuştu.

Erzurum Aç Kurt Dehşet Saçtı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Aç Kurt Dehşet Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement