Erzincan Üniversitesi Rektörü Diyabet Sempozyumuna Katıldı - Son Dakika
Güncel

Erzincan Üniversitesi Rektörü Diyabet Sempozyumuna Katıldı

Erzincan Üniversitesi Rektörü Diyabet Sempozyumuna Katıldı

Erzincan Üniversitesi Rektörü Çapoğlu, Erciyes Üniversitesinde düzenlenen Neuroendocrine Aspects of Obesity and Diabetes konulu sempozyuma katıldı.

09.11.2013 11:45  Güncelleme: 11:48

Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, sempozyum öncesi, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur'u makamında ziyaret etti. Her iki Rektör, ziyarette, üniversitelerinin çalışmaları, yakın, orta ve uzun vadeli hedefleri hakkında görüş alışverişinde bulunup, bir süre sohbet etti. Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Çapoğlu, Rektör Prof. Dr. Keleştemur'a, ziyaretin anısına üzerinde Üniversitemizin logosu bulunan çini tabak takdim etti.

Prof. Dr. Çapoğlu, ziyaretin ardından, Erciyes Üniversitesi tarafından İspanyol bilim adamı Santiago de Compestala University öğretim üyesi Profesör Felipe F. Casanueva'ya fahri doktora unvanı verilme töreni ile Genom ve Kök Hücre Merkezinde (GENKÖK) düzenlenen ve Profesör Felipe F. Casanueva'nın yanı sıra İtalya (University of Turin), Ankara ve Erciyes Üniversitelerinden öğretim üyelerinin konuşmacı konuk olduğu, "Neuroendocrine Aspects of Obesity and Diabetes'' konulu sempozyuma katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erzincan Üniversitesi Rektörü Diyabet Sempozyumuna Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement