Ersin Düzen ve Sinan Engin Kâğıthaneli Sporseverlerle - Son Dakika
Güncel

Ersin Düzen ve Sinan Engin Kâğıthaneli Sporseverlerle

Ersin Düzen ve Sinan Engin Kâğıthaneli Sporseverlerle

Kağıthane Belediyesi'nin Kültür Sanat Etkinlikleri tanınmış, sevilen isimleri ilçe sakinleriyle buluşturmaya devam ediyor.

15.10.2015 09:11

Etkinlikler kapsamında Spor Spikeri Ersin Düzen ve Spor Yorumcusu Sinan Engin, Gültepe Kültür Merkezi'nde Kağıthaneli sporseverlerle bir araya geldi.

'Genç Nesil ve Spor' programında Ersin Düzen ve Sinan Engin'e sporseverler tarafından spora dair birçok soru soruldu. Sorular kimi zaman güldürdü, kimi zamansa Düzen ve Engin'i düşündürdü.

Kâğıthaneli bir sporseverin, ''Türkiye Milli TakımFransa'da oynanacak Euro 2016 Futbol Turnuvası'na direkt gitmeye hak kazandı. Sizce şampiyon olur muyuz?'' sorusuna Spor Yorumcusu Sinan Engin, ''İnancımız o yönde. Milli Takım'ın iyi bir kadrosu var, neden olmasın. Elbette ki sizin desteğiniz burada çok önemli.'' dedi.

Programda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise gençleri spora kazandırmak için birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek '' Bu yaz tatilinde 7 bin çocuğumuz Yaz Spor Okullarımızda sportif yeteneklerini geliştirme fırsatı buldu. Yine aynı spor okullarımızda yeni dönem kayıtlarını gerçekleştirdik. Kış döneminde de çocuklar spordan uzak kalmayacak. Birçok spor tesisini hizmete açtık. Amatör spora destek olmak için belediye olarak yönetmelik çıkardık. Sosyal sorumluluk projelerimizin birçoğuna sporu dahil ediyoruz. Ata sporlarımızı yaşatmak adına geleneksel şenlikler tertipliyoruz. Bu gayretlerimiz bizlere de madalya olarak geri dönüyor. Kağıthaneli genç sporcular ulusal ve uluslar arası spor arenasında büyük başarılar elde ediyor.'' şeklinde konuştu.
Program, birlikte hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ersin Düzen ve Sinan Engin Kâğıthaneli Sporseverlerle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement