Ergün'den Manisaspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Ergün'den Manisaspor'a Moral Ziyareti

Ergün\'den Manisaspor\'a Moral Ziyareti

Ergün, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacak olan Manisaspor'a moral ziyaretinde bulundu.

01.03.2013 09:12

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacak olan Manisaspor'a moral ziyaretinde bulundu. Futbolculara Gaziantep maçında başarılar dileyerek baklava ikramında bulunan Başkan Ergün, "Ben rüyamda takımın lig şampiyonu olarak Süper Lig'e yükseldiğini gördüm. Bu rüyamı da sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah bu rüyam gerçeğe dönüşür ve sizleri takımımızı yeniden Süper Lig'de görürüz" dedi.

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Manisasporlu futbolcular ve teknik heyeti antrenman öncesinde ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, futbolculara baklava ikramında bulundu. Başkan Ergün'ün ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz ve Tamer Çipiloğlu'da katıldı. Başkan Ergün'ü Manisaspor'u ziyaretinde Kulüp Başkanı Emre Hasgör ile birlikte yöneticiler ağırladı. Daha sonra futbolcular ile bir araya gelen Başkan Ergün, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında başarılar diledi.

Bir süredir işlerinin yoğunluğu nedeniyle kulübü ziyaret edemediğini ifade eden Başkan Ergün, "Önemli bir süreçten geçiyorsunuz. Bu nedenle yanınıza gelerek, sizlere moral vermek istedik" dedi. Rüyasında takımın başarısını gördüğünü dile getiren Başkan Ergün, "Bugün sizleri asıl ziyaret amacım bununla ilgili. Ben rüyamda takımın şampiyon olarak Süper Lig'e çıktığını gördüm. Bu rüyamı da sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah bu rüyam hayıra çıkar ve bu mutluluğu sezon sonunda hep birlikte yaşarız" diye konuştu.

İnandığınız Sürece Başarı Gelir

Futbolculara yönelik yaptığı konuşmada "İnandığımız sürece başarı gelecektir" diyen Başkan Ergün, "Tabiî ki teknik heyetin de verdiği taktikler sonucunda, birlik ve beraberliğinizi koruduğunuz sürece başarıya ulaşacağınıza inanıyorum. Yeter ki yüreğinizle oynayın ve başarıya odaklanın. Artık maratonun üçte ikisi tamamlandı. Geriye 11 maçlık bir periyot kaldı. Bugüne kadar bu başarıları bizlere sizler yaşattınız. Bundan sonra da yaşatmaya devam edeceğinize inanıyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın" dedi.

Kulüpte Kimsenin Alacağı Kalmaz

Kendisinin de Manisaspor'da uzun yıllar başkanlık yaptığını hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bu takımın şu anda layık olduğu yerde olmadığını belirtmek istiyorum. İnanıyorum ki bu takımı sizler layık olduğu yerlere taşıyacaksınız. Ancak kulüple ilgili de kafanızda hiçbir soru işareti kalmasın. Bazı ödemeleriniz de belki sarkmalar olabilir. Sizler profesyonel futbolcularsınız bunlar büyük takımlarda bile yaşanan sorunlar. Şunu bilmenizi isterim ki bu kulüpte benim dönenimle birlikte, şimdi ki dönemde hiçbir futbolcu arkadaşımızın alacağı kalmamıştır. Şimdi ki yönetiminde bunun için her türlü gayreti gösterdiğine şahit oluyorum. Bu nedenle kafanızda hiçbir soru işareti kalmasın. Kafanız sadece başarıya odaklansın. Ben sizlere başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin" diye konuştu.

Futbolculara Baklava İkramında Bulundu

Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuşmasının sonunda Manisasporlu futbolculara baklava ikramında bulundu. Manisaspor'un golcü futbolcusu Kahe'ye de esprili bir dille, "Sana iki tane baklava vereyim. İki haftadır gol atamıyorsun. Bu hafta senden Gaziantep deplasmanında gol bekliyoruz" diye takılan Başkan Ergün, "Oyun içinde kimin gol attığı önemli değil. Önemli olan takımın galip gelmesi ve başarı kazanmasıdır" dedi. Başkan Ergün daha sonra Manisaspor'un antrenmanını izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ergün'den Manisaspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement