'ergenekonculara Oy Yok' Pankartını İşçi Partililer İndirdi - Son Dakika
Güncel

'ergenekonculara Oy Yok' Pankartını İşçi Partililer İndirdi

\'ergenekonculara Oy Yok\' Pankartını İşçi Partililer İndirdi

Denizli'de Ak Parti tarafından Delikliçınar Meydanı'ndaki Esin Otel'e asılan 'Ergenekonculara Denizli'den Oy Moy Yok' yazılı dev pankart, İşçi Partililer tarafından indirildi.

10.06.2011 21:35

Denizli'de Ak Parti tarafından Delikliçınar Meydanı'ndaki Esin Otel'e asılan 'Ergenekonculara Denizli'den Oy Moy Yok' yazılı dev pankart, İşçi Partililer tarafından indirildi. Cumhuriyet Güçbirliği'nin Denizli Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, "Pankartın altına imzasını atacak yürekli insan yok mu? Fethullahçı çete dağıtılacak" dedi.

Ak Parti tarafından Denizli'de asılan pankart gerginliğe neden oldu. Esin Otel'in önüne gelen Cumhuriyet Güçbirliği bağımsız milletvekili adayı Mustafa Güleç ve İşçi Partililer, Ak Parti tarafından asılan 'Ergenekonculara Denizli'den Oy Moy Yok' yazılı dev pankarta tepki gösterdi. Bazı partililer yan binalardan otelin çatısına çıkarak pankartı indirdi. Bu sırada olay yerine polis, işçi partililere müdahale etti. Polis ile partililer arasında gerginlik yaşandı. Milletvekili adayı Mustafa Güleç, seçim aracındaki mikrofondan "Altına imzasını dahi atmayan Fethullahçı çetenin pankartı indirildi" dedi. Güleç, polislere pankartla ilgili Seçim Kurulu'na indirilmesi için dilekçe verildiğini de söyledi. Daha sonra İşçi Partililer otelin önünden ayrıldı. Olayı otelin karşısından izleyen Ak Partililer de otele gelerek yetkililer ve polisle görüştü. Pankartın tekrar asılıp asılmayacağı bilinmiyor. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'ergenekonculara Oy Yok' Pankartını İşçi Partililer İndirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement