Erdoğan Bayraktar: Suçların Hiçbiri Şahsımla İlgili Değil - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Bayraktar: Suçların Hiçbiri Şahsımla İlgili Değil

Erdoğan Bayraktar: Suçların Hiçbiri Şahsımla İlgili Değil

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında oğlu da gözaltına alınan ve serbest bırakılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ilk kez konuştu.

21.12.2013 14:34  Güncelleme: 14:52

Türkiyeyi sarsan tarihi yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da gözaltına alınmıştı.

Olay gününden beri sessizliğini koruyan Bakan Bayraktar, oğlu dün akşam serbest bırakıldıktan sonra konuyla ilgili ilk açıklamasını bugün yaptı.

"ŞAHSIMLA İLGİSİ YOK"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul merkezli operasyona ilişkin, "Soruşturma kapsamında iddia edilen hususların hiçbirisinin şahsımla ilgisi bulunmamaktadır. Yine aynı şekilde oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır" ifadesini kullandı.

"OĞLUM DA, ARKADAŞLARIM DA MASUM"

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, yürütülen bir soruşturma kapsamında 17 Aralık'ta gözaltına alınan ve aralarında oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da olduğu kişilerin tamamının, tutuklanmayı gerektirecek unsura rastlanmadığı için serbest bırakıldıklarını belirtti.

Soruşturma kapsamında iddia edilen hususların hiçbirisinin şahsıyla ilgisi bulunmadığına işaret eden Bayraktar, şunları kaydetti:

"Yine aynı şekilde oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır. Bu manada süreci dikkatle takip ettiğimizi ifade ediyor, hukukun üstünlüğüne ve masumiyet karinesine, özellikle bunu uygulamakla yükümlü olanların daha bir özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan Bayraktar: Suçların Hiçbiri Şahsımla İlgili Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • felix: yav he he suçsuz biliyozda niye yargıyı engellemeye çalışıyorsunuz hele onu diyin. 32 2 Yanıtla
  • KARA MURAT: SENİ HİÇ GÖZÜM TUTMADI. TAYİP BENCE DİKKATLİ OLMALI 28 2 Yanıtla
  • SERDAR: Siz hiç 'EVET ÇALDIM, SUÇLUYUM.' diyen HIRSIZ gördünüz mü? 25 4 Yanıtla
  • ali cem: çocuğun evlatlık mı ? sen bakan değil de sıradan bi vatandaş olsan çocuğun bu kadar soygun yapabilir miydi ? 19 2 Yanıtla
  • HIRSIZ: HIRSIZ EVDEN OLURSA ÖKÜZ BACADAN ÇIKARMIŞ. 17 3 Yanıtla
  • AK: ILK KEZ MI KONUSTU :)) LUTFEN SON OLSUN... 12 7 Yanıtla
  • vatan: benim anlamadığım akp hukuk lehine karar verince burası hukuk dev diyor saygılı olalım diyor hukukun kararına.aleyhine karar verince hukuk devleti değil uganda mı oluyor bu ilke?o zaman herkes hukuka inansın sonuçta bu bakan çocukları tutuklandıya demekki suçlu.ozaman da hukuka saygı duyalım 14 3 Yanıtla
  • mehmet: beyler gördük efendiler tanıdık ama böylelerini görmedik 17 0 Yanıtla
  • osman: BAKAN BEY SIZI TANIYAN INSANLAR AKP GELMEDEN ONCE BINECEK ARABANIZ YOKKEN SIMDI ULKENIN ZENGINI OLDUNUZ SIZCE BU NORMALMI 14 1 Yanıtla
  • İSTİFA EDİYORUM (DOGRU ADAM): İSTİFA EDİYORUM ! Anlaşıldı bu yüzsüzlerin istifa edeceği yok bari ben istifa edeyim dedim. 12 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement