Erdal Dalgıç'ın Cenazesini Almak İsteyen Tayad'lı Ailelerden Oturma Eylemi - Son Dakika
Güncel

Erdal Dalgıç'ın Cenazesini Almak İsteyen Tayad'lı Ailelerden Oturma Eylemi

Erdal Dalgıç\'ın Cenazesini Almak İsteyen Tayad\'lı Ailelerden Oturma Eylemi

İstinye Polis Merkezi'ne düzenlediği saldırıda öldürülen Erdal Dalgıç'ın cenazesini almak isteyen Tutuklu Hükümlü Aileleri Yardımlaşma Derneği (TAYAD) üyesi bir grup, cenazenin kendilerine verilmediğini belirterek, Adli Tıp Kurumu önünde oturma...

18.06.2012 14:40

İstinye Polis Merkezi'ne düzenlediği saldırıda öldürülen Erdal Dalgıç'ın cenazesini almak isteyen Tutuklu Hükümlü Aileleri Yardımlaşma Derneği (TAYAD) üyesi bir grup, cenazenin kendilerine verilmediğini belirterek, Adli Tıp Kurumu önünde oturma eylemi başlattı.

TAYAD üyesi yaklaşık 50 kişi, Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu önünde bir araya geldi. Grup, kimlik tespitini yapamadıkları ve cenazeyi alamadıklarını belirterek oturma eylemi başlattı.

Grup adına basın açıklama yapan Murat Güvel, "Erdal Dalgıç'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda bekletilmektedir. Bizler de TAYAD'lı aileler olarak günlerdir Adli Tıp önünde nöbetleşe cenazeyi bekliyoruz. Cenazemizi istiyoruz, alacağız. Cenazemizi alacak ve geleneklerimize göre defnedeceğiz" dedi.

Açıklamanın ardından eylemciler, Adli Tıp Kurumu önünde oturma eylemine devam ederken, eylemin günlerce süreceği belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdal Dalgıç'ın Cenazesini Almak İsteyen Tayad'lı Ailelerden Oturma Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement