İşadamı Ercan Akın'dan Öğretmenlere Yemek - Son Dakika
Güncel

İşadamı Ercan Akın'dan Öğretmenlere Yemek

İşadamı Ercan Akın\'dan Öğretmenlere Yemek

Hayırsever İşadamı Ercan Akın, Öğretmenler Günü öncesinde Serenler Otelde, Ercan Akın Fen Lisesi öğretmenleri için bir kutlama yemeği düzenledi.

26.11.2013 13:43  Güncelleme: 13:47

Ercan Akın ve eşinin ev sahipliği yaptığı yemeğe Vali Nurettin Yılmaz, eşi Hatice Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve eşi Şevkiye Akkaya, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ile birlikte öğretmenler katıldı.
Hayırsever İşadamı Ercan Akın yemekte yaptığı konuşmada katılımı için herkese teşekkür ederken bu önemli günde bir arada bulunmanın gururunu onurunu yaşadıklarını dile getirdi. Ercan Akın Fen Lisesi olarak büyük bir aile olduklarını söyleyen Akın, önümüzdeki yıllarda büyük başarılara imza atacaklarını da sözlerine ekledi.

Öğretmenlik dönemine zaman zaman özlem duyduğunu dile getiren Başkan Akkaya, öğretmenlere seslenerek amacın sadece üniversiteye öğrenci yetiştirmek olmaması gerektiğini öğretmenin öğrenciyi maddesiyle ve manasıyla geleceğe hazırladığını vurguladı ve öğretmenler gününü kutladı.

Vali Yılmaz ise öğretmen kökenli bir vali olarak öğretmenlik mesleğinin bir devir teslim olduğunu vurgulayarak ," bu devir teslimde ne kadar başarılı, ne kadar umut dolu, ne kadar sevgi ve insanlık dolu insanlar yetiştirirsek o kadar amacımıza ulaşmış olacağız." dedi.

Hayırsever İşadamı Ercan Akın'a da eğitime katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Yılmaz, Fen Lisesi'nin Kapalı Spor Salonu ve Yurdu'nun da yakın zamanda tamamlanacağını dile getirdi ve tüm katılımcı öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İşadamı Ercan Akın'dan Öğretmenlere Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement