Engin Hepileri, Tutan İnovatif ve İddialı Cool Wool Koleksiyonunu Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Engin Hepileri, Tutan İnovatif ve İddialı Cool Wool Koleksiyonunu Tanıttı

Engin Hepileri, Tutan İnovatif ve İddialı Cool Wool Koleksiyonunu Tanıttı

Sarar, The Woolmark Company ile işbirliğine giderek, şık ve inovatif bir koleksiyon olan Cool Wool lansmanını 26 Mart tarihinde Zorlu Center mağazasında gerçekleştirdi.

28.03.2014 11:11

Şehirli erkeklerin vazgeçilmez markası Sarar, The Woolmark Company ile işbirliğine giderek, şık ve inovatif bir koleksiyon olan Cool Wool lansmanını 26 Mart tarihinde Zorlu Center mağazasında gerçekleştirdi. Tanıtım etkinliğinde Sarar Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet YILMAZ, The Woolmark Company Türkiye Müdürü A.Mahmut KOÇAK ve "İntikam" dizisindeki stili ile beğeni toplayan ünlü oyuncu Engin HEPİLERİ yer aldı. Basın toplantısının ardından Oben BUDAK'ın DJ Performansı ile katılımcılar iyi anlar geçirdi.

Yünün sadece sonbahar kış mevsimlerinde kullanıldığına dair ön yargıyı yıkan Sarar Cool Wool Koleksiyonu, yazları serin, kışları ılık tutan yapısıyla şıklığına, sağlığına ve rahatına düşkün erkeklerin yeni gözdesi olmaya aday görünüyor. Merinos yünü, vücut sıcaklığını doğal bir klima sistemi gibi etkin olarak düzenleyecek şekilde, nemi vücuttan uzağa yönlendirip, lifleri arasında hapsetme yeteneğini taşıyor. Merinos yününün en hafif, moda dostu kumaşlara dönüştürülmüş hali Cool Wool, nefes alma, esneklik, sıcaklığı dengeleme, doğallık ve koku emiciliği özellikleri ile de rahatlığı ön plana çıkarıyor.

Cool Wool koleksiyonunda yer alan giysiler Merinos liflerinin mükemmel elastikiyeti sayesinde, düşük kaliteli ya da sentetik liflerden imal edilmiş giysilere kıyasla şekillerini daha iyi muhafaza ediyor ve "yeni gibi görünümlerini" daha uzun süre koruyarak hem prestij hem de şıklık kazandırıyor.

Stili ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Engin HEPİLERİ basın toplantısında, erkekler için vazgeçilmez olan takım elbise tercihlerinde kullanılan kumaşların ve dikim ustalığının belirleyici olduğunu vurguladı. HEPİLERİ; "Benim takım elbise tercihlerim arasına giren ve şu anda üzerimde gördüğünüz Sarar Cool Wool takım elbisenin kumaş kalitesi ve ışığı yansıtması ilk anda etkilendiğim özelliklerinden" diye sözlerini sürdürdü. Erkeklerin inovatif, çevreci ve şık Cool Wool takım elbiselerini gardıroplarında bulundurmaktan zevk alacaklarını dile getiren HEPİLERİ, Cool Wool kumaşlarının tasarımcılara ilham vereceğini belirtti.

Sarar Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet YILMAZ; "Cool Wool Koleksiyonumuzu, 70. kuruluş yılımızda imza attığımız önemli yeniliklerden biri olarak görüyoruz. 1986 yılından beri birlikte çalıştığımız The Woolmark Company ile böylesine yenilikçi bir koleksiyon yaratmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

The Woolmark Company, SARAR'ın da aralarında bulunduğu dünyanın önde gelen markaların, tasarımcı ve modacıların kullandığı dünyanın bilinen en ince, yumuşak ve beyaz yünü olan Avustralya Merinos yününü temsil etmektedir. The Woolmark Company, Cool Wool kumaşlarının ana maddesi Merinos yününün birçok özelliğinin yanında, en önemli özelliğinin hafifliği olduğunu ve bu hafif Merinos yün kumaşlardan üretilen giysilerin bizi ilkbahar ve yaz aylarında hiç bir başka doğal ya da insan yapımı elyafın başaramadığı kadar serin tuttuğunu vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engin Hepileri, Tutan İnovatif ve İddialı Cool Wool Koleksiyonunu Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement