Engelli Gençler İçin Asker Eğlencesi - Son Dakika
Güncel

Engelli Gençler İçin Asker Eğlencesi

Engelli Gençler İçin Asker Eğlencesi

Bodrum'daki özel bir eğitim merkezinde öğrenim gören askerlik çağındaki 11 engelli gence, asker eğlencesi düzenlendi.

08.05.2015 13:18

Bodrum'daki özel bir eğitim merkezinde öğrenim gören askerlik çağındaki 11 engelli gence, asker eğlencesi düzenlendi.

Bodrum Belediyesi Yalıkavak Mehmet Bayzit Düğün Salonu'nda askerlik çağındaki 11 engelli genç için asker eğlencesi düzenlendi. Etkinlik, Yahşi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Yahşi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ile Okul Aile Birliği ve Bodrum Belediyesinin işbirliğiyle gerçekleştirildi. Yahşi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mehmet Çoban, Okul Aile Birliği Başkanı Emel Melek Çakıroğlu, öğretmen, öğrenci ve veliler de etkinliğe katıldı. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay, Sosyal İşler Koordinatörü Mükerrem Uyar ile Belediye Sosyal İşler Birimi Sorumlusu Osman Gökmen de gençleri yalnız bırakmadı.

Gecede konuşma yapan Yahşi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mehmet Çoban, "Bugün bu anlamlı gecede, etkinliklerimize bir halka daha ekleyerek burada toplanmış bulunuyoruz. Üç yıldan beri görev yapmakta olduğum okulda öğrencilerimiz, velilerimiz, okul aile birliğimizle hep biriktirerek geldik bugünlere. Her organizasyonda üzerine duygularımızı koyduk. Gönülden çalıştık, öğrencilerimiz de hayata dair yeni kazanımlar elde etti. Onlarla beraber bizler de öğrenmeye, kazanmaya devam ettik. Bugün 11 öğrencimiz asker oluyor. Onların kınalarını yakacağız ve pazartesi günü bu öğrencilerimiz asker olacak. Her Türk genci asker olarak doğar. Hep bugüne gelmek için hayaller kurarız. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Kesilen pastanın ardından yakılan kına, duygusal anlar yaşattı. Kına töreni sonrasında engelli askerler; aileleri, öğretmenleri ve etkinlikte görev yapan belediye yetkilileriyle dans etti.

Engelli gençlerin 8 Mayıs Cuma günü Muğla'da bir gün askerlik yapacakları belirtildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Gençler İçin Asker Eğlencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement