Engelli Dernekleri Büyükşehir'de - Son Dakika
Güncel

Engelli Dernekleri Büyükşehir'de

Engelli Dernekleri Büyükşehir\'de

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Manisa'daki engelli derneklerinin temsilcileri Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

02.12.2017 09:28  Güncelleme: 09:30

Engelli derneklerinin temsilcilerini Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mümtaz Kahya makamında kabul etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mümtaz Kahya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Manisa'daki engelli derneklerini makamında kabul etti. Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Başkanvekili Mümtaz Kahya ilk olarak makamında Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerini ağırladı. Dernek Başkanı Yıldız, engellilerin yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi verirken, engellilere yönelik Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşımından dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerin ileterek çiçek takdim etti. Başkanvekili Mümtaz Kahya daha sonra Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hüseyin Pehlivan ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Pehlivan, Büyükşehir'in kendilerinin her zaman yanında olduğunu söyledi ve teşekkür etti. Başkanvekili Mümtaz Kahya, Sağır ve Dilsizleri Koruma Kalkındırma Eğitim Kültür Gençlik Spor Derneği Başkanı Muhammet Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporcular ile de bir araya geldi. İşitme Engelliler Futbol İkinci Ligi'nde kazandıkları şampiyonluk kupaları ile birlikte gelen dernek yönetimi, dernek faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi.

"ENGELLİLERİMİZİN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mümtaz Kahya, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin engelli dernekleri ile bir arada olduğunu ve engelli dostu şehir yaratmak adına çalışmalara ara verilmeden sürdürüleceğini de dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Dernekleri Büyükşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement