Engellerini Sporla Aşıyorlar - Son Dakika
Güncel

Engellerini Sporla Aşıyorlar

Engellerini Sporla Aşıyorlar

Cemal Yılmaz Demir, Görme Engelliler Spor Kulübü'nü ziyaretinde, "Engellerinizi sporla aşarak, başkalarına örnek oluyorsunuz" dedi.

02.12.2012 11:45

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hakkı Karaca'yı ziyaret etti. Spor için verilen mücadelenin takdire şayan olduğunu dile getiren Demir, engellerin sporla aşılmasının başkalarına güç vereceğini söyledi.

MÜCADELE ÇOK ANLAMLI

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı ziyarette Başkan Hakkı Karaca'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayan Demir, ziyarette görme engellilerin yaptığı futsal sporuyla ilgili de bilgiler alan Demir, "Verdiğimiz mücadele çok anlamlı. Hayata küsmeyerek, engelinizi sporla aşıyorsunuz. Umarım sizin bu gayretleriniz başkalarına örnek olacak, onlara güç verecektir" dedi.

Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için başta yerel yönetimler olmak üzere kamu yöneticilerinin de gerekli çalışmaları yaptığını ifade eden Demir, "Her alanda unutulan ve göz ardı edilen engellilere yönelik hükümetimiz pek çok uygulamayı hayata geçirmiş, geçirmeye de devam edecektir" diye konuştu.

Samsun Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hakkı Karaca da ziyaretinden dolayın Milletvekili Demir ve beraberindekilere teşekkür etti.

Milletvekili Demir, ziyarette futsal oyununda kullanılan topları da inceleme imkanı buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engellerini Sporla Aşıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement