Engeli Basketbolcular 1'inci Ligde - Son Dakika
Güncel

Engeli Basketbolcular 1'inci Ligde

Engeli Basketbolcular 1\'inci Ligde

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol takımı 1'inci Lig'e çıkmayı başardı.

02.06.2013 15:06  Güncelleme: 10:32

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi final grubu son maçında Çanakkale Boğazgücü'ne yenilmesine rağmen 1'inci Lig'e çıkmayı başardı.

Diyarbakır Seyrantepe Spor Salonu'nda oynanan maçlarda rakiplerini tek tek yenerek finale kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol takımı, final maçında rakibine 62-54 yenilerek ikinci sırada kaldı. Gaziantep engelliler buna rağmen 1'inci Lig'e çıktı.

Hedeflerini gerçekleştirdiklerini ve Gaziantep halkına verdikleri sözü yerine getirdiklerini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Tekerlekli Basketbol Takımı Koordinatörü Hulusi Kalender, "Allah'a şükürler olsun hedefimizi gerçekleştirdik. Buraya gelirken bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu oyuncularımız çok zorluklar çektiler. Antrenman yapma fırsatı bile bulamadılar. Hem iş hayatında hem de spor hayatında örnek alınacak bir performans gösterdiler. Bu basketbolcularımızın performansı diğer engelli kardeşlerimize de örnek olur inşallah" dedi.

Olumsuzluklara ve engellere rağmen hedeflerine ulaştıklarını ifade eden Kalender, şunları söyledi: "Özellikle Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün kendisinin destekleri ile Gaziantep'i birinci lige taşıdık: bundan sonra da Gaziantep'e layık olmaya çalışacağız. Gaziantep her zaman birinci liglerde temsil edilmelidir. Her alanda. Bu sadece ekonomi, ticaret ve kültür sanat ile kalmamalı. Sporda da başarılı olduğumuz göstermeliyiz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engeli Basketbolcular 1'inci Ligde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement