Enerji Bakanı Yıldız, Ramazan'ı Amasya'da Karşıladı - Son Dakika
Güncel

Enerji Bakanı Yıldız, Ramazan'ı Amasya'da Karşıladı

Enerji Bakanı Yıldız, Ramazan\'ı Amasya\'da Karşıladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Amasya'da belediyenin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği fener alayı yürüyüşüne katıldı.

20.07.2012 00:00

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Amasya'da belediyenin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği fener alayı yürüyüşüne katıldı.

Bir dizi toplantı ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Amasya'da Ziyapaşa Bulvarı'nda beraberinde Vali A. Celil Öz, AK Parti Amasya Milletvekilleri Naci Bostancı ve Avni Erdemir, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, diğer yetkililer ve vatandaşların da katılımıyla mehter takımı eşliğindeki yürüyüşe katılan Bakan Yıldız, Amasyalıların Ramazanlarını tebrik etti.

Yürüyüşün ardından yaptığı konuşmasında, Suriye'de yaşananlara dikkat çeken Yıldız, " Türkiye'nin istikrarıyla beraber etrafındaki istikrarsızlıkların artık insan haklarını ihlal edecek noktaya geldiği şu durumda; Suriye'de akan kanın, mutlaka Müslüman kanının durdurulmasını inşallah vicdanlara, sezgilere, basirete ve ferasete bu Ramazanın bereketiyle beraber inşallah giderilmiş olsun diyoruz. ve oradaki akan kan inşallah bu vesileyle durmuş olur. İdareciler bu manada iradelerini koymuş olur. ve hep beraber barış içerisinde, kardeşlik içerisinde Türkiye'de gönül rahatlığıyla bu Ramazan geçirilmiş olur" dedi.

Yıldız, "Ben Türkiye'nin ilerleyen gücü, büyüyen gücüyle beraber ama her yönüyle büyüyen ekonomisiyle, iktisadıyla, siyasetiyle, vicdanıyla, kalbiyle, aklı il hep beraber büyüyen bir Türkiye'nin inşallah hepimize refah seviyesini yükseltecek bir tarzda ilerlemesini diliyorum. Ramazan'ın Amasyamıza, bölgemize, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Yavuz Selim Meydanı'nda 'Hoş geldin Ramazan' yazısını elindeki meşaleyle ateşleyen Yıldız, teravih namazını Sultan II. Bayezid Camisi'nde kıldı.

Bakan Yıldız'ın, gündüz katılacağı programların ardından iftarını Yeni Çeltek Kömür İşletmesi'nde maden işçileriyle birlikte yapacağı öğrenildi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Enerji Bakanı Yıldız, Ramazan'ı Amasya'da Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement