Endeavor Uluslarası Seçim Paneline Türkiye'den Solvoyo Ülke Adayı Olarak Katılıyor! - Son Dakika
Güncel

Endeavor Uluslarası Seçim Paneline Türkiye'den Solvoyo Ülke Adayı Olarak Katılıyor!

Endeavor Uluslarası Seçim Paneline Türkiye\'den Solvoyo Ülke Adayı Olarak Katılıyor!

Endeavor Türkiye Ofisi, Endeavor Uluslararası Seçim Paneli'ne Türkiye'den katılacak şirketi belirledi.

26.07.2013 14:11

Değerlendirmeye alınan girişimciler arasından seçilen Solvoyo Kurucusu Koray Doğan ve Solvoyo Ortağı Nilufer Durak, Endeavor Girişimcisi olabilmek için Türkiye'yi temsilen Endeavor Uluslararası Seçim Paneli'ne katılacaklar.

Endeavor Türkiye Girişimci Seçim Süreci kapsamında 21. Endeavor Ülke Jürisi, 24 Temmuz Çarşamba günü, İstanbul'da Regus Offices'de buluştu. Endeavor Yönetim Kurulu Üyesi ve Price Waterhouse Coopers Eski Türkiye Başkanı Cansen Başaran Symes, Endeavor Danışma Kurulu Üyeleri Hittite Microwave Corp. Türkiye Genel Müdürü Görkem Güven, Global Dealings LLC Yönetici Ortağı Hakan Akbaş, Fon Yöneticisi Kayrıl Karabeyoğlu, Endeavor Türkiye Genel Sekreteri Didem Altop, Inventram Genel Müdürü Cem Soysal ve Profitkar Platformu Yönetici Ortağı Şahin Tulga'dan oluşan panelistler Endeavor Uluslararası Seçim Paneli'nde Türkiye'yi temsil edecek adayları belirledi. Soru cevap şeklinde gerçekleşen mülakatlar ardından, Endeavor Yönetim Kurulu Başkanı, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin'in de katıldığı jüri oylamasında, girişimci ruhu, iş modeli ve rol model etkileri dikkate alınarak değerlendirilen Solvoyo şirketi Endeavor Ülke Adayı oldu.

Solvoyo tek platformda baştan sona tedarik zinciri çözümleri sunuyor

Türk girişimcisi Solvoyo, Türkiye ve ABD'nin dev perakende şirketlerine önemli tasaruflar sağlayan tedarik zinciri çözümleri üretiyor. Koray Doğan tarafından, 2005 yılında, ABD ve Türkiye'de eşzamanlı olarak kurulan Solvoyo, SaaS mimarisi ile Cloud'da çalışan ve B2B yazılım servisi sunan bir şirket. Üç yıl boyunca tasarım ve geliştirmesi yapılan platform tahmin, arz talep eşleştirme, çok kademeli envanter optimizasyonu, ana üretim planlama, ulaşım planlaması ve ağ tasarımı yapılmasını sağlayan bir tedarik zinciri planlama çözümü sunuyor. Solvoyo'nun Amerika ve Türkiye'de olmak üzere toplam 18 çalışanı mevcut. Şirketin müşterileri arasında Vestel, G2M, A101, Schneider Electric ve Home Depot bulunuyor. Şirketin ikinci ortağı Nilüfer Durak ise Solvoyo ekibine 2013 senesinde katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Endeavor Uluslarası Seçim Paneline Türkiye'den Solvoyo Ülke Adayı Olarak Katılıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement