Emniyet Amirliği Öğrencileri Ebru Sanatı ile Tanıştırdı - Son Dakika
Güncel

Emniyet Amirliği Öğrencileri Ebru Sanatı ile Tanıştırdı

Emniyet Amirliği Öğrencileri Ebru Sanatı ile Tanıştırdı

Ordu’nun Kabadüz İlçe Emniyet Amirliği, İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerini ebru sanatı ile tanıştırdı.

08.03.2014 14:53

Ordu'nun Kabadüz İlçe Emniyet Amirliği, İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerini ebru sanatı ile tanıştırdı.

Kabadüz İlçe Emniyet Amirliği, Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Kabadüz İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerine ebru sanatını uygulamalı olarak öğretiyor. İlçe Emniyet Amirliği'nde görev yapan Polis Memuru Mehmet Aygün, öğrencilere ebru sanatının tüm inceliklerini gösteriyor ve birbirinden farklı figürlerin ortaya çıkmasına katkı sağlıyor.

Kabadüz İlçe Emniyet Amirliği'nde görev yapan Polis Memuru Mehmet Aygün, amaçlarının öğrencilere dersler haricinde kalan boş vakitlerini değerlendirmek olduğunu belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlatmış olduğu Okullar Hayat Olsun projesine katkıda bulunmak istediklerini aktaran Aygün, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kabadüz İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerimize geleneksel el sanatımız olan ebru sanatını öğretmeye başladık. Öğrenciler dersleri haricinde kalan boş vakitlerini ebru sanatını öğreniyorlar. Bu şekilde öğrencilerimiz hem boş zamanlarını bilinçli bir şekilde değerlendiriyor, hem de önemli bir el sanatımızı öğrenmiş oluyorlar."

Öte yandan ebru sanatını öğrenmeye başlayan öğrenciler ise İlçe Emniyet Amirliği'ne ve Okul Müdürleri Zeki Maytalma'ya kendilerine sağladıkları imkandan dolayı teşekkür etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyet Amirliği Öğrencileri Ebru Sanatı ile Tanıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement