Emet'te Afrin İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Emet'te Afrin İçin Mevlit Okutuldu

Emet\'te Afrin İçin Mevlit Okutuldu

Kütahya’nın Emet ilçesinde Belediye ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile Afrin’deki şehit olan askerler ve görev yapan Mehmetçikler için mevlit okutuldu.

02.02.2018 17:32

Kütahya'nın Emet ilçesinde Belediye ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile Afrin'deki şehit olan askerler ve görev yapan Mehmetçikler için mevlit okutuldu.

Merkez Çarşı Camii'nde okutulan mevlidin ardından ilçede bulunan 19 camide halka helva dağıtıldı.

Çarşı camiindeki helva dağıtımına katılan Belediye Başkanı Mustafa Koca, katkılarından dolayı İlçe Müftülüğüne, din görevlilerine ve katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Tüm dualarının Mehmetçiklerle birlikte olduğunu dile getiren Başkan Koca, "Şu an ülkemiz Afrin'de onur mücadelesi vermektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de başlattığı askerlerimizin kahramanca çarpıştığı Zeytin Dalı operasyonuna biz de Emet Belediyesi olarak dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz. Kalbimiz ve dualarımız her daim onlarla. Ülkemizin huzuru, vatanımızın bekası adına yürütülen bu operasyon inşallah zaferle son bulacaktır. "Zafer İslam'ındır" sloganıyla çıktığımız bu yolda Allah şehit düşen kahraman yiğitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize acil şifalar, Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin. Ordumuzu muzaffer kılsın inşallah" ifadelerini kullandı.

Emet Belediyesi'nce 19 camide ve çarşı merkezinde yaklaşık 5 bin kişilik helva dağıtımı yapıldı.

Bu arada ilçede berberlik yapan esnaflar tarafından Afrin şehitleri ve Mehmetçiklerin zaferi için mevlit okutturulup, okunan hatmi şerifin duası yapılırken, namaz sonrası berber esnafınca halka bisküvi ve lokum ikramında bulundu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emet'te Afrin İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement