Emekli Korgeneralden Tartışılacak İddia: Düşen Rus Uçağı Sabotaja Uğradı - Son Dakika
Güncel

Emekli Korgeneralden Tartışılacak İddia: Düşen Rus Uçağı Sabotaja Uğradı

Emekli Korgeneral Hava Pilot Erdoğan Karakuş, katıldığı canlı yayında düşen Rus uçağının sabotaj sonucu düşme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

25.12.2016 21:06  Güncelleme: 21:19

Rusya'da Soçi Havaalanından kalktıktan kısa bir süre sonra Karadeniz'e düşen Rus uçağı hakkında son dakika değerlendirmesi. Habertürk canlı yayınına bağlanan Emekli Hava Pilot Korgeneral Erdoğan Karakuş, sabotaj ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu söyledi.
Emekli Korgeneral Hava Pilot Erdoğan Karakuş, Habertürk canlı yayınında düşen Rus uçağıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karakuş, düşen uçağın içerisinde bulunan yüksek rütbeli askerlerin sabotaj şüphelerini artırdığını söyledi.

SABOTAJ İHTİMALİ YÜKSEK

Emekli Korgeneral Hava Pilot Erdoğan Karakuş, şöyle konuştu; "Sabotaj ihtimalini yüksek. Yaklaşık 15 gün önce Sibirya civarında Rus askerlerini taşıyan bir uçak düşmüştü. O zaman da sabotaj tartışmaları vardı. Ortadoğu'daki gelişmeler bu olayların artmasına neden oluyor. Arızadan da düşmüş olabilir ancak içerisinde yüksek rütbeli askerlerin olması şüpheleri artırıyor."

RUSYA TERÖRİZM İHTİMALİNİ TAMAMEN DIŞARDA BIRAKIYOR

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, kazanın muhtemel sebepleri arasında terörizm ihtimalini 'tamamen dışarıda bıraktıklarını' belirtti.

Emekli Korgeneralden Tartışılacak İddia: Düşen Rus Uçağı Sabotaja Uğradı

Son Dakika Güncel Emekli Korgeneralden Tartışılacak İddia: Düşen Rus Uçağı Sabotaja Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement