Emekçi İşçinin Üstün Başarısına Ödül - Son Dakika
Güncel

Emekçi İşçinin Üstün Başarısına Ödül

Emekçi İşçinin Üstün Başarısına Ödül

Yıllarını yaptığı işe adamış olan Beylikdüzü Belediyesi'nin emektar temizlik işçisi Mustafa Türkoğlu'na disiplinli çalışmasından dolayı ödül verildi.

04.01.2016 15:40

İşçiye, teşekkür maiyetinde verilen tam altının takdimini Beylikdüzü Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yavuz Saltık yaptı.

Beylikdüzü Belediyesi, yıllarını yaptığı işe adamış olan Temizlik İşçisi Mustafa Türkoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 58 yaşında hala büyük bir özveriyle çalışan, 3'ünü üniversiteden mezun eden, 5 çocuk babası Türkoğlu'na şimdiye kadar olan disiplinli çalışma şekli ve son olarak karla mücadele çalışmaları içerisinde gösterdiği performansından ötürü tam altın ödülü verildi. Ödülü, Beylikdüzü Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yavuz Saltık ve Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ersin Temel takdim etti. Sorumlu olduğu sokakta işini layığıyla yapan ve mahalle sakinleri tarafından oldukça sevilen emekçi, çalışma azmiyle herkesten takdir topladı.

Bugüne kadar gösterdiği titiz çalışma ve disiplini için Emektar İşçi Türkoğlu'na ödülünü takdim eden Saltık, "Sizin çalışmanız bizler için gurur verici, çalışma arkadaşlarınız için ise örnek oluyor. Gösterdiğiniz çalışma performansı için tebrik ediyoruz" dedi. Türkoğlu ise, ödülü için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emekçi İşçinin Üstün Başarısına Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement