Elif, Karnesini Evinde Vali Tuna'dan Aldı - Son Dakika
Güncel

Elif, Karnesini Evinde Vali Tuna'dan Aldı

Elif, Karnesini Evinde Vali Tuna\'dan Aldı

Eskişehir'de doğuştan deri hastası olan ve sürekli vücudunda yaralar oluşan 14 yaşındaki Elif Sultan Karabayır, karnesini evinde Vali Güngör Azim Tuna'nın elinden aldı.

23.01.2015 15:19  Güncelleme: 14:52

Eskişehir'de doğuştan 'Epidermolysis Bullosa (EB)' adlı deri hastası olan ve sürekli vücudunda yaralar oluşan 14 yaşındaki Elif Sultan Karabayır, karnesini evinde Vali Güngör Azim Tuna'nın elinden aldı.

Eskişehir Dr. Halil Akkurt Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi olan ve tedavisi olmayan hastalığı nedeniyle okula gitmeyerek Emek Mahallesi'ndeki evinde eğitim gören Elif Sultan Karabayır'ı karne gününde Vali Güngör Azim Tuna ile Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen evinde ziyaret etti. Vali Tuna, Elif'e karnesini ve aldığı teşekkür belgesini evinde verdi. Elif'i aldığı teşekkür belgesi nedeniyle kutlayan Vali Tuna şöyle konuştu:

"Elif'in sağlığı ve eğitimiyle yakından ilgileniyoruz. Tedavileri ile ilgili destekleri elimizden geldiği kadar ailemize vermeye çalışıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla Elif Sultan kızımız hep gülen yüzüyle pozitif bir enerji veriyor. İnşallah başarılarıyla bizleri daha da sevindirecek."

TABLET BİLGİSAYAR VE KİTAP HEDİYE

Vali Tuna, Elif Sultan Karabayır'a karne hediyesi olarak tablet bilgisayar verirken Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'de Elif'e yarı yıl tatilinde okuması için hikaye kitapları hediye etti. Elif Sultan Karabayır da çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Okula gidemedim, öğretmenlerim eve geldi. Evde ders yaptık. Öğretmenlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elif, Karnesini Evinde Vali Tuna'dan Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement