Elazığlılar'dan Gövde Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Elazığlılar'dan Gövde Gösterisi

Elazığlılar\'dan Gövde Gösterisi

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Vartaş Yapı A.Ş. ortaklaşa düzenlediği dayanışma gecesinde, İstanbul’da yaşayan Elazığlılar buluştu.

23.02.2014 12:54

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Vartaş Yapı A.Ş. ortaklaşa düzenlediği dayanışma gecesinde, İstanbul'da yaşayan Elazığlılar buluştu. Yöresel folklor ekibinin gösterilerinin sergilendiği gecede Bülent Serttaş şarkılarıyla davetlileri coşturdu.

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Vartaş Yapı A.Ş.'nin Maltepe Cevahir Otel'de düzenlendiği geceye, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti Grup Başkan Vekili Belma Satır, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mustafa Kul, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, ilçe belediye başkan adayları, işadamı Mehmet Nezihi Erdem, Elazığ ve İstanbul protokolünden önemli isimler ile bürokratlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan gecenin açılış konuşmasını Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yaptı. Bu tür organizasyonlara sürekli olarak katılmaya çalıştığını belirten Güllüce, "Ben de Elazığ'a bitişik şehirli Erzurumluyum. Gakkoş ile Dadaş arasında çok büyük fark yok, kültürlerimiz aynı. Elazığ, yerliliğin sembolü olan birkaç şehrimizden birisidir. 76 milyonla nasıl kardeş olunmasını yaşatarak gösteren bir şehrimizdir" dedi.

Böyle bir organizasyon kapsamında Elazığlıları buluşturdukları için çok sevinçli ve gururlu olduğunu söyleyen Vartaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata ise "Elazığlı hemşehrilerimin yoğun katılımı oldu. Allah bu güzel gecenin tekrarını yapmayı bizlere nasip etsin. Daha büyük spor salonlarında bu organizasyonu sürekli devam ettirmek istiyorum. Tekrarını Elazığ'da kendi doğduğum köyüm Bağlarca'da 3 Mayıs'ta yapacağım. Tüm Elazığlı hemşehrilerimi bu organizasyonlara bekliyorum" şeklinde konuştu.

İclal Aydın'ın sunduğu gece, folklor ekibinin gösterileri ve ardından Bülent Serttaş konseri ile sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığlılar'dan Gövde Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement